ΤΡΙΤΗ, 23/7, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ


Η Ανοικτή επιτροπή αγώνα Φυλής (Εργαζομένων,Εκπαιδευτικών, Γονέων, Μαθητών και Φορέων)  ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ  ΠΛΑΤΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΑΥΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ, 23/7, ΑΠΟ ΤΙΣ 6.30μμ.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 




Ανοικτή επιτροπή αγώνα Φυλής
Εκπαιδευτικών, Γονέων, Μαθητών, Φορέων κι Εργαζομένων  
 
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
 
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20.000 ΜΑΘΗΤΕΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2.500 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ 2.500 ΣΧ. ΦΥΛΑΚΕΣ,
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3.500 ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
 ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ
 
ΟΧΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ
 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ
 
Αρνούμαστε τις εγκληματικές αποφάσεις των υποτακτικών της τρόικας που τσακίζουν τη ζωή της ελληνικής νεολαίας κι όλης της κοινωνίας. Οργανώνουμε τον αγώνα μας μέχρι την ανατροπή των άδικων, βάρβαρων κι απάνθρωπων αυτών μέτρων. Παλεύουμε για το δικαίωμα για αξιοπρεπή εργασία όλων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
 
 
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,
ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ,
 ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΡΕΥΜΑ-ΝΕΡΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ

 
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ
 


Φίλες και φίλοι γονείς:
 
Σε στιγμές όπως αυτές που ζούμε το τελευταίο διάστημα, άπαντες ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των γονέων που εκπροσωπούμε. Χωρίς  χρωματισμούς και πολιτικές επιρροές, όλοι οι εκλεγμένοι από τον λαό αιρετοί, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τα κεκτημένα, αυτά που κάποιοι έχουν καταφέρει με τις πρακτικές τους να θέσουν σε αμφιβολία.   
Μετά την διάλυση της Δημόσιας Υγείας ακολουθεί η διάλυση της Δημόσιας Παιδείας!                                                 
Οι γονείς , οι εκπαιδευτικοί, μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τους μαθητές, θα κρατήσουμε όλα τα σχολεία ΑΝΟΙΧΤΑ με όλους τους μαθητές και τους καθηγητές, αλλά και τους άλλους εργαζόμενους στα σχολεία, σχολικούς φύλακες και καθαρίστριες .
Απαιτούμε από όλους τους βουλευτές της Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ, να κινηθούν για την άμεση απόσυρση των σχετικών διατάξεων, σεβόμενοι το ιερό δικαίωμα των χιλιάδων μαθητών  του Δήμου μας στη μόρφωση και το ιερό δικαίωμα των εκπαιδευτικών στην εργασία.
Επειδή κανείς δεν είναι ασφαλής πια, καλούμε τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους μαθητές του Δήμου Φυλής σε κοινό αγώνα:
1ον  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ
2ον  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
3ον  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ  ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
 
ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ   ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

                                                                        ME EKTΙΜΗΣΗ,  
                                                         
                                                                   ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ,
                          
                                        ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ                                       & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Οι εργαζομενοι των Δημοτικων μεσων ενημερωσης που τελουν εδω και χρονια σε εργασιακη ομηρια απληρωτοι....που ειναι στην ανακοινωση?....θα μου πειτε τωρα,ειναι εκει που ηταν παντα...στα παλια μας τα παπουτσια...σας ευχαριστουμε πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή