ΕΚΤΑΚΤΗ Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου 08-07-2013 και ώρα 15:00


.
Άνω Λιόσια 05-07-2013
Αριθ.Πρωτ.: 33229
Π Ρ Ο Σ …………………………………...
Π   Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ Η  Σ  Η
Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 8/7/2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, για να συζητήσουμε στην με αρ. 9 συνεδρίαση(ΕΚΤΑΚΤΗ) του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα :

1. Αποδοχή της προσωρινής διαταγής για ορισμό προσωρινής διοίκησης της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας «Τουριστική Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Άνω Λιοσίων» που ορίσθηκε με την
από 4-7-2013 προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Αχαρνών, προκειμένου να συγκληθεί σε σώμα και να αποφασίσει για τα πιο κάτω θέματα:
• Τροποποίηση του υπ΄ αριθμ 2485/2008 Καταστατικού της Συμβολαιογράφου Ελευσίνας Ισιδώρας Βαρελά σύμφωνα με την υπ.αριθ. 1/2012 απόφαση έκτακτης γενικής συνέλευσης του Δήμου Φυλής .
• Λειτουργία της ξενοδοχειακής επιχείρησης που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Μυρσίνης του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και αποτελεί παράρτημα της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία « Τουριστική Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. Άνω Λιοσίων που εδρεύει στη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων Δήμου Φυλής .
• Ορισμό συμβολαιογράφου που θα προβεί στην τροποποίηση του Καταστατικού.
• Κατάθεση αίτησης με τα επισυναπτόμενα έγγραφα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για να πραγματοποιηθεί η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.
2. Αναμόρφωση του εν χρήσει προϋπολογισμού μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια