ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



Δημότη/ισα, κάτοικε του Δήμου Φυλής
Σε καλούμε να στηρίξεις με την παρουσία σου και την προσφορά σου την ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που διοργανώνεται από συλλόγους της πόλης μας την Παρασκευή 28-6-2013 στην κεντρική πλατεία του Δήμου (Πλ. Δημαρχείου Άνω Λιοσίων).
-Οι προσφορές σε είδη διατροφής και φάρμακα θα παραδίδονται από ώρα 10.00π.μ έως ώρα 22.00μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο που λειτουργεί στο κτίριο του ΕΟΠΠΥ (πρώην Ι.Κ.Α Α. ΛΙΟΣΙΩΝ) και τα τρόφιμα θα δοθούν μέσω των Συλλόγων που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση σε
συνανθρώπους μας που αυτό τον καιρό τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
-Στις 21.00 θα ξεκινήσει συναυλία στην οποία συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα νέων και χορευτικά
Φίλες και φίλοι
Η αλληλεγγύη ας είναι η δική μας απάντηση στην απάθεια και την απραξία.
Η δική μας αντίσταση στην κρίση.
Οι σύλλογοι
Ο Σύλλογος Δύναμη Ελπίδας, ο Σύλλογος Νέων Φυλής, ο Πολ. & Εξωρ. Σύλλογος Ζωφριάς, ο Πολ. & Εξωρ. Σύλλογος Πανοράματος, η Κίνηση Αλληλεγγύης Κατοίκων & Εργαζομένων Φυλής, ο Σύλλογος Γονέων 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου, η Ένωση Γονέων Ζεφυρίου, ο Πολ. & Εξω. Σύλλογος Δροσούπολης, η Κίνηση Αλληλεγγύης Κατοίκων & Εργαζομένων Φυλής, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Δημ. Σχολείου Α. Λιοσίων, ο Σύλλογος Γονέων 1ου Γυμνασίου Ζεφυρίου, ο Σύλλογος Γονέων 7ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων, ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ζεφυρίου, ο Σύλλογος Γονέων Λυκείου Ζεφυρίου, ο Σύλλογος Γονέων 1ου Δημ. Σχολ. Ζεφυρίου, ο Σύλλογος Γονέων 2ου Δημ. Σχολ. Ζεφυρίου, Σύλλογος Γονέων 4ου Δημ. Σχολ. Ζεφυρίου, ο Πολ. & Εξωρ. Σύλλογος Αγίου Ιωάννη, ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια