Θα τα "οικονομήσουμε" πάλι σε βάρος της υγείας μας!!!!!!!!!!!



Τέλος υπέρ των δήμων που έχουν εγκαταστάσεις επεξεργασίας απορριμμάτων θα μπορεί να επιβληθεί στους δήμους που εξυπηρετούνται από τις εν λόγω εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για το Εθνικό Κτηματολόγιο.
Ειδικότερα: 

  • παρέχεται η δυνατότητα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟΣΔΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) επιβολής στους δήμους που εξυπηρετούνται από αυτόν, αντισταθμιστικού οφέλους υπέρ του δήμου όπου χωροθετούνται εγκαταστάσεις επεξεργασίας ή και τελικής διάθεσης ή προσωρινής αποθήκευσης στερεών αποβλήτων
  • το αντισταθμιστικό όφελος συμψηφίζεται με τα ποσά που οι δήμοι υποχρεούνται να καταβάλλουν στον ΦΟΣΔΑ για τις υπηρεσίες που τους παρέχει. Αν εναπομείνουν ποσά, μπορούν να διατίθενται για την κάλυψη κάθε είδους δαπάνης, κατά προτεραιότητα όμως σχετιζόμενης με περιβαλλοντική αντιστάθμιση από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.
  • πηγή:http://www.naftemporiki.gr

Μήπως για  αυτά τα τέλη είχαν σηκώσει τα "λάβαρα" της επανάστασης κάποιοι;;;;;;

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ισως γιαυτό, μετά τα μεγάλα επαναστατικά λόγια για κατάληψη της Χωματερής από τον Δήμο,έπεσε τώρα τελευταία μούγκα στη στρούγγα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΑΚΙΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ;
    ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.
    ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.
    ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ;
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ.
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΜΑΖΕΨΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΕ ΣΑΝΙΔΕΣ, ΜΑΔΕΡΙΑ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΔΩΣΤΟΥΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΕΙΔΑΛΛΩΣ, ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή