ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ (από Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου)


                                     
   

       ΕΠΙΣΤΟΛΗ    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ



Προς : Αντιδήμαρχο Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου
Κοιν/ση : Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ζεφυρίου




ΘΕΜΑ: Είσοδος Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου.



Σας ενημερώνω ότι η είσοδος της Δημοτικής  Κοινότητας Ζεφυρίου και φυσικά μία από τις εισόδους του καλλικρατικού Δήμου Φυλής ,τόσο από την Λ. Φυλής όσο και από την 28η Οκτωβρίου βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια σε άθλια κατάσταση (παρ΄ όλες τις κατά καιρούς μικρές αλλά όχι ουσιαστικές , μόνιμες και ασφαλείς παρεμβάσεις)  και συγκεκριμένα:


1.)    Και στις δύο πλευρές της εισόδου υπάρχουν χόρτα και σκουπίδια.
2.)    Δεν υπάρχουν καλαθάκια μικρών απορριμμάτων.
3.)    Υπάρχουν κάθε λογής μικρές και μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες , αρκετές από αυτές επικίνδυνες.
4.)    Δεν υπάρχει πεζοδρόμιο ούτε ράμπα για Α.Μ.Ε.Α. σε καμία πλευρά του δρόμου με αποτέλεσμα δεκάδες συμπολίτες μας να κινδυνεύουν καθημερινά  από τα κάθε λογής διερχόμενα οχήματα.
5.)    Ελάχιστος και ανεπαρκής φωτισμός
6.)    Πινακίδες ενημέρωσης των οδηγών όπου η μία σκεπάζει την άλλη και οι οποίες βρίσκονται εκεί πολύ πριν την συνένωση του Δήμου μας.
7.)    Το σημείο που βρίσκονται οι γραμμές του τρένου έχει από καιρό αρχίσει να διαλύεται και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες κακοτεχνίες και λακκούβες που υπάρχουν  δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο στη διέλευση οχημάτων αλλά και πεζών.

Παρόμοια προβλήματα και όχι μόνο υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό και στην είσοδο της Δημοτικής μας Κοινότητας από το Δήμο Αχαρνών επί της οδού Παναγίας Γρηγορούσης.

Από τα παραπάνω αλλά και τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζω γίνετε εύκολα αντιληπτό ότι η κατάσταση απαιτεί άμεση , γρήγορη και μόνιμη λύση σε συνεργασία με όσους φορείς απαιτείται να εμπλακούν γιατί πρόκειται για ένα πρόβλημα γνωστό σε όλους (Δημοτικούς – Τοπικούς Συμβούλους ) το οποίο όμως διαιωνίζεται επί σειρά ετών ντροπιάζοντας όλους μας.



                                                      Μαυροειδάκος Ιωάννης






                                              

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια