Δηλαδή ακόμα να καταλάβουμε ότι «Για χάρη των εργολάβων θα μας πνίξουν στα σκουπίδια» ????????



Αξιότιμε κύριε Σγουρέ,

Αξιότιμοι Κύριοι του Ενιαίου Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής,

Αξιότιμε Κύριε Κρεμλή,


Κάθε χρόνο  από το Λεκανοπέδιο Αττικής και των νησιών συλλέγονται 2 εκατομμύρια τόνοι απορριμμάτων.

Η δυναμική των τεσσάρων μονάδων που πρόκειται να φτιάξετε στην Αττική σε Φυλή- Γραμματικό και Κερατέα θα φθάνει  τους 1,750,000 τόνους σύμμεικτων απορριμμάτων το χρόνο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις, παρουσία εμού του ιδίου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή  Αναφορών. Ο Αξιότιμος Κύριος Κρεμλής πέραν του ότι δήλωσε ότι ο Έλληνας δεν μπορεί να ανακυκλώσει γιατί είναι θέμα παιδείας, κουλτούρας και πολιτισμού – κοινός μας χαρακτήρισε ανόητους.  Παρόλα αυτά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το έτος 2020 η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ θα έχει φθάσει το 50%.

Επομένως ,


Οι 2 εκατομμύρια τόνοι σύμμεικτων απορριμμάτων πρόκειται να επεξεργαστούν από 4 μονάδες στην Αττική με δυναμική
1,750,000 τόνοι.( Για το έτος 2014? 2015?)
Το έτος 2020 οι 2 εκατομμύρια τόνοι σύμμεικτων απορριμμάτων θα έχουν γίνει 1,000,000 τόνοι,  αλλά η δυναμική των τεσσάρων εργοστασίων για τα επόμενα 30 χρόνια από την κατασκευή τους,  δηλαδή 2014 +30= 2044 θα έχει δυναμική περί των 1,750.000 τόνων !!!!

Σύμφωνα με τον Κύριο Κρεμλή στην Ευρωπαϊκή  Επιτροπή Αναφορών αλλά και του Ενιαίου Διαβαθμικού Συνδέσμου, το πρόβλημα θα έχει λυθεί γιατί επιτέλους η Ανατολική Αττική θα γίνει σαν την Δυτική Αττική και οι δύο περιοχές θα δέχονται επιτέλους απορρίμματα από όλη την Ελλάδα και τις Νησιωτικές Περιοχές. !!!


Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνετε ??????????

Επίσης,

Κρύβονται πίσω από τις λέξεις  όπως, στις προκηρύξεις οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και αναφέρονται στη μέγιστη δυναμικότητα κάθε μονάδας και όχι στη συνήθη λειτουργία.


Δηλαδή, θα αγοράσω μια Ferrari και θα συντηρώ ένα τέτοιο αυτοκίνητο αλλά δεν θα αναπτύσσω ταχύτητα όχι  πάνω από 30 km. !!!!!  Η πλήρης παράνοια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Αντί να κοιτάξουμε να δώσουμε λύση  στο υπάρχον ΧΥΤΑ της ΦΥΛΗΣ προσπαθούνε να δημιουργήσουν ΧΥΤΑ κλώνους σε Γραμματικό και Κερατέα.

Δηλαδή ακόμα να καταλάβουμε ότι  «Για χάρη των εργολάβων θα μας πνίξουν στα σκουπίδια» ????????

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια