Αντικρούει παλιότερο δημοσίευμα του ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γκίκας




Απολύτως σύννομη είναι η σύμβαση φύλαξης της Χασιάς την οποία υπέγραψε το 2010 η εταιρία του με το Δήμο Φυλής, δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Γκίκας. Από κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ, ο Αντιδήμαρχος αντικρούει το σχετικό δημοσίευμα επισημαίνοντας ότι:
1) Δεν έχει συνάψει δύο συμβάσεις, συνολικού ύψους 1,1 εκατ. ευρώ με το Δήμο Φυλής, αλλά μόνο μια συνολικού ύψους 549957,60 ευρώ.
2) Η σύμβαση υπεγράφη «αφού προηγουμένως είχε ληφθεί η υπ’ αριθμόν 165/2010 Απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής και κατακυρώθηκε στην εταιρία η εκτέλεση των εργασιών «ΦΥΛΑΞΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ».
3) Το ποσόν της σύμβασης με το Δήμο Φυλής (549957,60 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), αφορά σε έργο 36 μηνών και αναλύεται σε 12.420 ευρώ μηνιαίως, πλέον ΦΠΑ 23%. Τέλος ο Αντιδήμαρχος υποστηρίζει ότι ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ παραποίησε σκοπίμως την πραγματικότητα κι ότι προσήψε στο πρόσωπό του μειωτικούς χαρακτηρισμούς, κάτι που όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ:

Ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ δεν επιδίδεται σε συκοφαντίες και καταγράφει τα θέματα με γνώμονα το δικαιολογημένο ενδιαφέρον, για τις δημόσιες υποθέσεις. Επίσης είναι γνωστό ότι ασκεί το έργο του με αμεροληψία και σεβασμό στις απόψεις και στην προσωπικότητα των άλλων. Κάτι που αποδεικνύεται κι από το παρόν δημοσίευμα, που μετέφερε τις απόψεις του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Γκίκα, αμέσως μόλις του γνωστοποιήθηκαν. Ως προς την ουσία του δημοσιεύματος, η «αντιπαράθεση» του ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ με τον Παναγιώτη Γκίκα προκλήθηκε από την εσφαλμένη ερμηνεία δύο εγγράφων του Δήμου Φυλής, που αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και δεν οφείλεται σε δόλο, αλλά στην γενική σύγχυση που χαρακτηρίζει τα έγγραφα του εν λόγω Δήμου, με αποτέλεσμα κάθε εκτίμηση να είναι, δυστυχώς, παρακινδυνευμένη…ΜΕΑ CULPA.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια