Πανήγυρις Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε η Πανήγυρη της ενορίας του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στα Άνω Λιόσια.
Το πανηγύρι μας λάμπρυναν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, οι ιερείς της ευρύτερης περιοχής καθώς και πλήθος κόσμου, που ήρθε να προσκυνήσει τη χάρη του Αγίου.
Στον πανηγυρικό εσπερινό την Τρίτη το απόγευμα, 07/05/2013, στον οποίο χοροστάτησε ο Επίσκοπος μας, πραγματοποιήθηκε και η λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.
Ξεχωριστή στιγμή της ιερής εκδήλωσης
αποτέλεσε και η βράβευση της ομάδας Καλαθοσφαίρισης του 2ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων που πήρε και φέτος το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης.
Το διευθυντή , τους προπονητές και τις παίκτριες της ομάδας βράβευσε ο ίδιος ο κ. Αθηναγόρας δίνοντας τους τιμητική διάκριση και τις ευχές του για περαιτέρω αθλητικές και πνευματικές διακρίσεις.
Μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού ακολούθησε γεύμα προς τιμήν του Επισκόπου, των Ιερέων, της Δημοτικής Αρχής και των μελών της ομάδας.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, ανήμερα της εορτής του Αγίου πραγματοποιήθηκε Ιερά Λειτουργία και το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Παράκληση στον Άγιό μας σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης.






πηγή:http://eantas.blogspot.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια