Εργάζομαι, πρέπει να ντρέπομαι;




Η χώρα μας, η ελληνική κοινωνία και  οι πολίτες ζουν ένα εφιάλτη καθώς τα κόμματα και η τρόικα παίζουν επικοινωνιακό κρυφτούλι ετοιμάζοντας νέα μέτρα λιτότητας.
Χιλιάδες συνάνθρωποι μας πιασμένοι στα δίκτυα της χρόνιας ανεργίας οδηγούνται στον αργό θάνατο δεν βρίσκουν πουθενά δουλειά ζουν χωρίς κανένα εισόδημα μήνες τώρα. Ζουν χωρίς ρεύμα, χωρίς φαγητό, χωρίς ασφάλιση δίνουν με τα ελάχιστα αποθέματα αξιοπρέπειας την μάχη της επιβίωσης.
Η κυβερνητική Τρόικα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) δείχνει αδύναμη να αντιστρέψει την πολιτική του Μνημονίου παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις της καθώς το παιγνίδι των εντυπώσεων δεν
αποδίδει πια.
Όλοι γνωρίζουν ότι τα μέτρα που υπηρετούν βαθαίνουν την ύφεση, επιβαρύνουν φορολογικά τους πολίτες και φτωχοποιούν την κοινωνία μέρα-μέρα.
Οι πολίτες ζητούν να αποστρατευθούν οι πολιτικά υπαίτιοι, οι κλέφτες να δικαστούν δίνοντας πίσω τα κλεμμένα και να ξεκινήσει περίοδος συνεννόησης και δημιουργίας.
Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και εταίρων με ή χωρίς εκλογές με πολιτική στήριξη κεντροδεξιάς  πτέρυγας για μικρό χρονικό διάστημα.
Κάπου εκεί … θα αρχίσει η πολιτική και οικονομική Ανάσταση  με πρόσωπα και κόμματα που δεν υπάρχουν σήμερα.



Γιάννης Μαυρέλης
Μαθηματικός, Msc (ΗΥ και Διαχείριση Πληροφορίας)
Δντης του www.aanews.gr
Email : imavrelis@gmail.com     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια