ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕ ΟΤΑ από τον ΕΔΣΝΑ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος ΕΔΣΝΑ Γιάννης Σγουρός:
«Οι απόκριες πέρασαν, όμως κάποιοι ξέχασαν να βγάλουν τις μάσκες. Κόπτονται  για τα σκουπίδια της Τρίπολης, που δεν είναι ούτε το 1,5% όσων θάβονται καθημερινά στο ΧΥΤΑ Φυλής»

«Οι απόκριες πέρασαν, όμως κάποιοι ξέχασαν να βγάλουν τις μάσκες. Η ΠΟΕ- ΟΤΑ χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τα σκουπίδια της Τρίπολης, που θα έρθουν στον ΧΥΤΑ Φυλής. Μιλάμε για 90 τόνους την ημέρα, όταν εκεί θάβονται καθημερινά χωρίς επεξεργασία 6.500 τόνοι σκουπιδιών, δηλαδή ούτε το 1,5%.
Υποκρίνονται πως δεν καταλαβαίνουν ότι το πρόβλημα είναι η έλλειψη υποδομών
επεξεργασίας στην Αττική και στη χώρα γενικότερα και όχι η ασήμαντη ποσότητα σκουπιδιών, που θα έρθουν για να ανακουφιστεί η Τρίπολη.
Η ΠΟΕ- ΟΤΑ υποτίθεται πως είναι πανελλήνια ομοσπονδία. Άραγε, πήρε τη γνώμη των συναδέλφων της εργαζομένων της Πελοποννήσου, πριν εκφράσει τις απόψεις που διατύπωσε ή λειτούργησε σαν εκφραστής τοπικών κέντρων και συμφερόντων;
Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να πάρουν όλοι θέση.
Μεθαύριο γιορτάζουμε την επέτειο της εθνικής ανεξαρτησίας. Τότε καταργήσαμε τα βιλαέτια, δεν θα τα επαναφέρουμε σήμερα για το χατίρι των βαρόνων των συντεχνιών και των συμφερόντων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια