3 Ερωτήσεις φωτιά στην Βουλή για τα προβλήματα του δήμου Φυλής




Την ώρα που ετοιμάζονται ήδη στην περιοχή της Φυλής, τα 2 εργοστάσια διαχείρισης απορριμμάτων, και κάποια ακόμη μικρότερα "παραγωγής ρεύματος από βιομάζα" τα οποία θα υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την περιοχή μας και θα βάλουν σε κίνδυνο, ακόμη περισσότερο την υγεία μας...
  • την ώρα που υπάλληλοι του Δήμου είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει στα εργασιακά τους και στις καθυστερήσεις πληρωμής τους, 
  • την ώρα που το φαγοπότι στον Δήμο εξακολουθεί καλά να κρατεί, 
  • την ώρα που τα οικονομικά σκάνδαλα δίνουν και παίρνουν - αυτά βέβαια είναι διαπαραταξιακά, γιατί στον πρώην δήμο Άνω Λιοσίων, όντως όλοι μαζί τα φάγανε - 
  • την ώρα που οι ρομά δεν σέβονται τίποτε και κανέναν και οι ώρες κοινής ησυχίας είναι γιαυτούς "ψιλά γράμματα", που πυροβολούν αδιακρίτως με  βαριά "κυνηγετικά" (!!!) όπλα, που αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους να οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα με κίνδυνο τραυματισμού ή και θανάτου ανυποψίαστων πολιτών (βλέπε υπόθεση ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ), 
  • την ώρα που η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, (οι δε κάτοικοι, ειδικότερα στην περιοχή της Λίμνης φοβούνται να κυκλοφορήσουν ακόμα και μέρα μεσημέρι, με τη διακίνηση των ναρκωτικών να γίνεται μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών και οι ληστείες να είναι καθημερινό φαινόμενο) την ίδια ώρα  οι αρμόδιοι φορείς αντί να σκύψουν πάνω από τα σοβαρότατα αυτά προβλήματα, επιδίδονται σε "κοκορομαχίες", ύβρεις και τραμπουκισμούς...


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δε σταματά στα λόγια, αλλά απαντά με πράξεις...

Δεν συμμετέχει στα πολιτικά παιχνίδια του κ. Μπουραΐμη, των νέων φίλων του, του κ. Παππού ή
όποιου άλλου.

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, για τα τρία σημαντικά, δομικά προβλήματα της περιοχής, κατατέθηκαν τρεις ερωτήσεις - αναφορές. 

1. Με ερώτηση που κατέθεσε ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄Αθήνας του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ηλίας Παναγιώταρος προς:
β) τον Υπουργό Υγείας, ζητάει να μάθει τι ενέργειες προτίθεται να πράξει η Πολιτεία όσον αφορά το οριστικό και αμετάκλητο κλείσιμο της Χωματερής του Δήμου Φυλής.

2. Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄Αθήνας του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Γεώργιος Γερμενής με αναφορά  του προς τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, ζητά να τοποθετηθεί  ο ίδιος ο υπουργός για το θέμα της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στην περιοχή "Λίμνη" Άνω Λιοσίων.

3. Σε ερώτησή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Δικαιοσύνης ζητά να μάθει σε ποιο σημείο βρίσκεται η διενέργεια  του οικονομικού ελέγχου στο Δήμο Φυλής και για ποιο λόγο δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

πηγή:http://xryshaygh.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Οπως βλέπουμε όλοι οι χρυσαύγουλοι χτηπάνε ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ - ΠΑΠΠΟΥ κι ούτε κουβέντα για τον Σάββα Σάββα, την Γιαννοπούλου και τα κολητάρια τους. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Ω ρε κάτι δημοκράτες να τους χαιρόμασται όσοι τους ψηφίσαμε. Τώρα πως γίνεται εμεις να ψηφισαμε ΣΥΡΙΖΑ - Βάβουλα και να καπελοθήκαμε τον Σάββα δεν έχω ακόμα καταλάβει. Ευτυχώς κατάλαβε νωρις ο Βάβουλας με τι τυπους είχε να κάνει και τους μουτζωσε κι έφυγε...

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βάβουλας απομακρύνθηκε από τον Σάββα γιατί επιδιώκει την αυτοπροβολή
    και ταυτόχρονα επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την ‘’αγωνήστρια’’ Κουράση, και οι δύο έχουν αυτοσκοπό την εκλογή ενός εξ αυτών ως Δήμαρχο.
    Όσο για τον Σάββα δεν έχει διατελέσει διοίκηση οπότε δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κακοδιαχείριση και επιπλέων δεν είναι ευάλωτος σε διάφορα ‘’κέντρα’’ λήψεων αποφάσεων.
    Τώρα όσο για εσένα που υπογράφεις ως ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ’’ προσβάλεις όλη την Αριστερά με την λασπολογία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και επειδή είχαν «αυτοσκοπό την εκλογή ενός εξ αυτών ως δήμαρχο» δεν κατέβηκαν ποτέ υποψήφιοι δήμαρχοι!!!!!! Ο «κακός» Βάβουλας και η «αγωνίστρια» Κουράση έχουν διοικήσει ενώ ο «αγωνιστής» Σάββας όχι. Θελετε να κρυφτείτε και η χαρά δεν σας αφήνει.

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται ότι πρόσφατα ασχολούνται κάποιοι με τον Δήμο, γιατί διαφορετικά θα ήξεραν ότι όποιος κατεβαίνει επικεφαλής παράταξης στις δημοτικές εκλογές είναι και υποψήφιος Δήμαρχος!Ασφαλώς και ο κ. Βαβουλας κατέβηκε ως επικεφαλής με την πανελλήνια πρωτοτυπία να διεκδικεί τη Δημαρχία μαζί με την κ. Κουράση! Ακόμα θα το θυμούνται το γεγονός οι κολώνες που είχαν γεμίσει με τις διπλές φωτογραφίες τους σε όλη την πόλη των Λιοσίων! Η συμφωνία αποδείχθηκε και στην πράξη! Παρά την εκλογή του στο Δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Βάβουλας μετά από λίγο παραιτήθηκε και τη θέση του πήρε η κ Κουράση ως αναπληρωματική που ήταν!Για όλους τους χαρακτηριζόμενους αριστερούς αγωνιστές που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ Βάβουλα και τους βγαίνει η δεξιά Κουράση ας προσέξουν που θα αποδόσουν ευθύνες, άλλωστε το ψέμα έχει πάντα κοντά πόδια και δεν κρύβεται όσες προσπάθειες και άν καταβάλλονται γιαυτό!

      Διαγραφή