Στην 5η θέση των μεγαλοφειλετών του ΕΔΟΕΑΠ φιγουράρει ο ΞΕΝΙΟΣ

Στην 5η θέση των μεγαλοοφειλετών του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης φιγουράρει ο ΞΕΝΙΟΣ όπως προκύπτει από την ανάρτηση των οφειλών στην οποία προέβει την Τρίτη 12/2 ο ΕΔΟΕΑΠ.
Την ίδια ώρα απλήρωτοι εξακολουθούν να παραμένουν οι εργαζόμενοι, όμηροι της αδιαφορίας και της αδυναμίας της

Δημοτικής αρχής και του υπουργείου Εσωτερικών, να δοθεί μια οριστική  λύση στο ζήτημα,  που έχει δημιουργήσει σοβαρά ζητήματα επιβίωσης στις οικογένειες των εργαζομένων.


πηγή: e-mail

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Είναι απλά απάνθρωπη και ασεβέστατη όλη η αντιμετώπιση της δημοτικής αρχής προς τους εργαζόμενους της ραδιοφωνίας......Τεράστιες ευθύνες φέρει στις πλάτες του ο Δήμαρχος κύριος Μπουραίμης, που με την στάση του έμπρακτα πλέον αποδεικνύει καθημερινά, την πλήρη αδιαφορία και απαξίωση στους εργαζόμενους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτε και που πλέον στερούνται των βασικών αναγκών διαβίωσης και παράλληλα τελούν σε ομηρία των πολιτικών του επιλογών....κρίμα...πραγματικά κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απλά απάνθρωπη και ασεβέστατη όλη η αντιμετώπιση της δημοτικής αρχής προς τους εργαζόμενους της ραδιοφωνίας......Τεράστιες ευθύνες φέρει στις πλάτες του ο Δήμαρχος κύριος Μπουραίμης, που με την στάση του έμπρακτα πλέον αποδεικνύει καθημερινά, την πλήρη αδιαφορία και απαξίωση στους εργαζόμενους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτε και που πλέον στερούνται των βασικών αναγκών διαβίωσης και παράλληλα τελούν σε ομηρία των πολιτικών του επιλογών....κρίμα...πραγματικά κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απλά απάνθρωπη και ασεβέστατη όλη η αντιμετώπιση της δημοτικής αρχής προς τους εργαζόμενους της ραδιοφωνίας......Τεράστιες ευθύνες φέρει στις πλάτες του ο Δήμαρχος κύριος Μπουραίμης, που με την στάση του έμπρακτα πλέον αποδεικνύει καθημερινά, την πλήρη αδιαφορία και απαξίωση στους εργαζόμενους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτε και που πλέον στερούνται των βασικών αναγκών διαβίωσης και παράλληλα τελούν σε ομηρία των πολιτικών του επιλογών....κρίμα...πραγματικά κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή