ΠΑΡΟΥΣΑ η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στην διαβούλευση και στις κινητοποιήσεις του Δήμου



Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στην πρόσκληση για διαβούλευση, για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν κατά της μεταφοράς των σκουπιδιών στην περιοχή, ανταποκρίθηκε και ήταν "ΠΑΡΟΥΣΑ" και όχι "ΑΠΟΥΣΑ" όπως θέλουν να καταγράψουν προπαγανδιστικά "κίτρινοι" και "γκρίζοι " δημοσιογραφίσκοι της περιοχής. Ο κ. Σ. Γεώργας, ο Π. Δερβένης, η Κ. Πάλλη, ο Ν. Λιόσης είναι μερικά από τα στελέχη και τα μέλη της παράταξης που συμμετέχουν στην επιτροπή και παραβρέθηκαν. 

Στην δική μας παράταξη, δεν λειτουργούμε ΜΟΝΟ παρουσία του επικεφαλής της παράταξης και σεβόμαστε τα όργανα και τις λειτουργίες τους. 

Υπάρχουν - ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΤΎΧΗ - αλλά σε συστράτευση ικανά και άξια στελέχη, που συμμετέχουν στα όργανα του Δήμου και εκπροσωπούν επάξια την παράταξη και τον επικεφαλής της. Ίσως δεν καταλαβαίνετε τι εννοούμε, γιατί οι ιδέες και οι αντιλήψεις σας περί διοίκησης του Δήμου, ίσως είναι ξεπερασμένες και παλαιοκομματικές και περιορίζονται στην ύπαρξη ενός Δημάρχου και πολλών μαριονετών, αλλά γιαυτό υπάρχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.
Για να πνεύσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άλλος αέρας στον Δήμο μας.

Η παράταξή μας συμμετείχε σύσσωμη στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα την Τρίτη 29/01 όπου και τραυματίστηκε η Δ. Σύμβουλος κ. Φωτεινή Γιαννοπούλου - ευτυχώς ελαφρά - από αναίτια επίθεση των μονάδων ασφαλείας.. 

Όσο για τα υπόλοιπα, θέσεις, απόψεις και κριτική για την μέχρι τώρα πορεία του "αγώνα" της Δημοτικής Αρχής στις επικείμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια