Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής συνολικά σαράντα (40) ατόμων



ΑΤΤΙΚΗ – 113 ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΧ (ΑΠΟ ΤΗΝ Α.μ.Κ.Ε. ΑΝΤΙΡΡΟΠΟΝ). SOS!!!! ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ : (http://ageliesagelioforos.wordpress.com/2013/01/26).

Σε συνέχεια της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής (Συμπράττων Φορέας) με την Α.μ.Κ.Ε. Αντίρροπον (Δικαιούχος Φορέας) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού», «Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής» σας ενημερώνουμε ότι ο Δικαιούχος Φορέας θα προχωρήσει στην πρόσληψη ωφελουμένων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Οι θέσεις είναι:
1.)στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων,
2.)στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής συνολικά σαράντα (40) ατόμων,
3.)στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών συνολικά εννέα (9) ατόμων, 4.)στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων συνολικά έντεκα (11) ατόμων, και 5.) στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά συνολικά τριάντα δύο (32) ατόμων.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Από 25/01/2013 έως τις 04/02/2013 
Νέα διεύθυνση & στοιχεία επικοινωνίας καθώς και άλλες πληροφορίες για τις παραπάνω προκηρύξεις:

ΑΝΤΙΡΡΟΠΟΝ Α.μ.Κ.Ε. Βερανζέρου 23, Τ.Κ. 10432 Αθήνα, Υπόψη κας Σπηλιωτοπούλου Έλενας(6984606486) κας Βλάχου Κωνσταντίνας (6984606487)Τηλ. Επικ. 213 0251533. 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ Μ.Κ.Ο (Αφορούν σχεδόν όλες τις ειδικότητες και κλάδους)
1.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
2.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
3.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
4.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ Η ΑΛΛΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
5.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (Οι επαγγελματίες οδηγοί που εργάζονται ως οδηγοί στο δικό τους αυτοκίνητο αποδεικνύουν την εμπειρία τους με πιστοποιητικό του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) που βεβαιώνει το χρόνο ασφάλισής τους σε αυτό, σε συνδυασμό με υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνουν σαφώς ότι οι ίδιοι είναι οδηγοί του αυτοκινήτου τους και διαθέτουν την εμπειρία που δηλώνουν στην αίτησή τους.)
6.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
7.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ Τ0 Ι.Κ.Α. Η ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ(Τ.Α.Ε.-Τ.Ε.Β.Ε.κ.τ.λ). ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ 
(ΓΙΑ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ.)
8.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ(ΓΙΑ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ). Στρατιωτική θητεία : Ως χρόνος εμπειρίας αναγνωρίζεται και η απασχόληση που προκύπτει κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας. Η βεβαίωση των αρμοδίων αρχών πρέπει να αναφέρει το είδος και τη διάρκεια της απασχόλησης. Στην περίπτωση αυτή η σχετική ειδικότητα πρέπει να έχει αποκτηθεί πριν από την κατάταξη του υποψηφίου, ενώ στην περίπτωση που η ειδικότητα αποκτάται κατά τη διάρκεια της θητείας, η σχετική εμπειρία αναγνωρίζεται από την απόκτησή της και μετά. Όταν από την ανακοίνωση απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος
ή άλλη επαγγελματική άδεια, ο χρόνος της παραπάνω εμπειρίας υπολογίζεται μετά την απόκτηση της απαιτούμενης άδειας. 
Προγράμματα STAGE : Ως χρόνος εμπειρίας θεωρείται και η συμμετοχή στα προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας STAGE του ΟΑΕΔ. Η σχετική
βεβαίωση, από την οποία πρέπει να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια του προγράμματος, εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ.
9.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ(Από το Δήμο).
10.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ(Από το Δήμο).
11.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ1/12009 ΕΩΣ 31/12/2009 Η ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν..1599/86 ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ο.Υ. ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.
12.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ(Αν υπάρχει).
13.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ(ΣΑΡΩΘΡΟΥ-JCB-ΓΕΡΑΝΟΥ) ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
14. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΑμεΑ),( Βεβαίωση υγειονομικής επιτροπής σε ισχύ από την οποία να προκύπτει το ποσοστό της αναπηρίας σας.)
15.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ (Τις τελευταίες ημέρες πριν την αίτηση).
16. ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
SOS !!!! ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ η ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.
πηγή:https://www.facebook.com/groups/162731643859966/permalink/253941281405668/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια