Παιδική Θεατρική Παράσταση στα Άνω Λιόσια


Εκτύπωση
«Ένα ταξίδι παραμύθια» είναι ο τίτλος της θεατρικής παράστασης που παρουσιάζει η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής μετά από συνεργασία της Αντιπεριφερειάρχη Σταυρούλας Δήμου και του Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής Δημήτρη Πουλιάση, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 11πμ στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων.
Πρόκειται για ένα ταξίδι από την Κίνα μέχρι τη Λιβύη και από την Ιταλία μέχρι τα βάθη της ελληνικής παράδοσης με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Πασσά και τη Στέλλα Γρίβα. Γεμάτο χιούμορ, συγκίνηση, μουσικές και μηνύματα, σε μια μοναδική παραμυθοσκυταλοδρομία με μαγικές μηχανές και περίεργα
ανθρωπάκια, βασιλιάδες και πριγκίπισσες, χρυσόψαρα που μιλάνε, δράκους και αυτοκράτορες, ταξιδιάρικα ποντίκια, δέντρα που ζωντανεύουν!
Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένη η Μαρίνα Καβαλιεράκη, εκπαιδευτικός από το Χαμόγελο του Παιδιού, η οποία θα ενημερώσει τους μαθητές τόσο για τις δραστηριότητες του συλλόγου όσο και για τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά μπορούν να προστατευτούν από τους καθημερινούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν.
Η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κα Σταυρούλα Δήμου δήλωσε: «Συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις για τα Δημοτικά Σχολεία της Δυτικής Αττικής ενόψει των Χριστουγέννων, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων. Στόχος για μια ακόμη φορά να προσφέρουμε χαμόγελο και αισιοδοξία στα παιδιά και να τα μεταφέρουν στις οικογένειές τους. Παράλληλα εστιάζουμε στη μετάδοση μηνυμάτων, που ενισχύουν την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία και που θα ευαισθητοποιήσουν τη νέα γενιά, τους αυριανούς ενεργούς πολίτες της χώρας μας, σε ζητήματα προσφοράς και εθελοντισμού».




ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

πηγή:http://www.patt.gov.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια