Δωρεάν μαθήματα TAE KWO DO από το Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού




Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς και με όραμα την δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας  και το αθλητικό πνεύμα,  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Ζωφριασ  διοργάνωσε δωρεάν μαθήματα tae kwo do στο χώρο του σχολικού μας συγκροτήματος.
Στόχος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τον  αθλητικό σύλλογο  «ΦΛΟΓΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ»  καθώς και του υπεύθυνου και πρωτεργάτη του tae kwo do στα Ανω Λιοσια κου Καταπόδη Σταύρου είναι η άθληση, η απασχόληση και η εκμάθηση του εντυπωσιακού αυτού ολυμπιακού αθλήματος στα παιδιά μας.
Το tae kwo do αναδεικνύει  την προσωπικότητα του μαθητή – αθλητή να αντιμετωπίζει  με
καθαρό μυαλό τυχόν προβλήματα βίας μέσα και έξω από το σχολείο με γνώμονα πάντα την σωστή συμπεριφορά, την δικαιοσύνη και  την πειθαρχεία στον ίδιο του τον εαυτό.  Αυτά βέβαια διδάσκονται από  το πρώτο μάθημα με την υπομονή του δασκάλου για να πετύχει την σωστή διαπαιδαγώγηση του.
Στην δημιουργία  αυτών των δωρεάν μαθημάτων ανταποκρίθηκε άμεσα όταν του ζητήθηκε  ο αντιπρόεδρος του συλλόγου ΦΛΟΓΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ  κος Καρίπης Χρήστος τον οποίο ευχαριστούμε θερμά  εμείς και τα παιδιά μας.   Ευχαριστούμε επίσης τον διευθυντή του σχολείου μας κο Μάρη για την συγκατάθεση στην παραχώρηση του σχολείου τα Σάββατα για την διεξαγωγή των μαθημάτων.
Τέλος πιστεύουμε ότι  οι μεγαλύτερες ευχαριστίες στο πρόσωπο του κυρίου Καταπόδη θα ήταν αν μέσα από τα μαθήματα του στο σχολείου μας γεννηθούν τα αυριανά ταλέντα – πρωταθλητές!!!  Μην ξεχνάμε ότι το σχολείο μας έχει αναδείξει ήδη πρωταθλητές που ανήκαν στο προαναφερθέντα  σύλλογο στο παρελθόν και για αυτό νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                       Η γραμματέας

Γαβρά Τζένη                      Ζάγγα Ευαγγελία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια