Ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για θέματα παραβατικότητας στη Δυτική Αττική

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ελευσίνα, 13 Νοεμβρίου 2012
Ταχ. Δ/νση:            Ταχ. Κώδικας:     Τηλέφωνο:           Τηλεομοιοτυπία:
Πληροφορίες:
Ηλεκτρ. Δ/νση: 
Ηρώων Πολυτεχνείου 78
192 00  -  ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Μηλιδάκης Ιωάννης







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης  για θέματα παραβατικότητας στη Δυτική Αττική

Συνεχίζονται οι κοινές συσκέψεις για τα θέματα παραβατικότητας, διαβίωσης και δράσης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων στη Δυτική Αττική οι οποίες προήλθαν σε μια νέα φάση με τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κα Σταυρούλα Δήμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξεως κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Γενικός Γραμματέα Δικαιοσύνης κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ κ. Στυλιανός Στασινόπουλος και οι  Δήμαρχοι της Δυτικής Αττικής κ.κ. Δημήτριος Μπουραΐμης (Φυλής) Νικόλαος Μελετίου (Ασπροπύργου), Γεώργιος Τσουκαλάς (Ελευσίνας), Γεώργιος Δρίκος (Μάνδρας – Ειδυλλίας) και Ιωάννης Μαρινάκης (Μεγαρέων).

Εξετάστηκαν όλες εκείνες οι πτυχές των προβλημάτων, που ανακύπτουν από τη δράση συγκεκριμένων ομάδων πληθυσμού, των οποίων η επίλυση προσκρούει σε μια σειρά από αδυναμίες που εντοπίστηκαν τόσο στη νομοθεσία όσο και σε αδυναμίες της κρατικής μηχανής. 
Διαπιστώθηκε για μια ακόμη  φορά η κοινή βούληση όλων και επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία για τα παραπάνω θέματα. Είναι ξεκάθαρο ότι οι συναντήσεις έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς καθώς έχουν γίνει προτάσεις τόσο για νομοθετικές ρυθμίσεις αλλά και για τροποποιήσεις στην υπάρχουσα νομοθεσία, που θα την καταστήσουν περισσότερο ευέλικτη, για να μπορέσουν οι κρατικές υπηρεσίες να αναλάβουν άμεσα δράση.
Αποτέλεσμα των συσκέψεων αποτελούν οι επιχειρήσεις της ασφάλειας και της αστυνομίας που έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο καιρό στην περιοχή, όπου έχουν εντοπιστεί παραβάσεις. Οι έλεγχοι και οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με εντατικότερους ρυθμούς με στόχο τον εντοπισμό κάθε παραβατικότητας που προκύπτει.

πηγή:http://www.panoramafilis.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ $$$$$ !!!

    ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΛΑ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ - ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή