Συσσίτια και στο Θρασύβουλο Φυλής;;;








Ο τεχνικός του Θρασύβουλου, Στάθης Σταθόπουλος μίλησε για την επικείμενη αναδιάρθρωση και για τα προβλήματα της ομάδας της Φυλής.
Ο έμπειρος προπονητής φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ Σπορ και σημείωσε ότι η αναδιάρθρωση επιχειρείται με λάθος τρόπο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Θρασύβουλος θα μείνει στην κατηγορία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την κατάσταση που συνάντησε στον Θρασύβουλο:
«Δεν υπήρχε κανένα δελτίο. Αποκτήσαμε κυρίως νεαρούς, ανανέωσαν τρία παιδιά και πήραμε πολλούς ελεύθερους. Δώσαμε μόνο ένα φιλικό τρεις ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος»
Για το αν πληρώνεται:
«Υπάρχουν εκκρεμότητες από τον πρώτο μήνα, όπως με όλα τα παιδιά».
Για το ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος:

«Υπάρχει διοίκηση που προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί. Το πρόβλημα δεν είναι φετινό. Το πρόβλημα είναι τα χρέη που υπάρχουν από το 2009. Το μπάτζετ που έχουμε είναι το μίνιμουμ για επαγγελματική ομάδα».
Για το αν έχουν βάση τα περί συσσιτίων:
«Έχουμε νεαρά παιδιά από άλλες πόλεις που χρειάζονται στέγη και φαΐ. Η διοίκηση κινείται προς αυτή την κατεύθυνση».
Για το αν υπάρχουν παράπονα από τον Δήμο Φυλής:
«Δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχει εμπλοκή του Δήμου. Η διοίκηση προσπαθεί να λειτουργήσει. Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Εμείς απλά δημοσιοποιήσαμε το πρόβλημά μας. Προβλήματα αντιμετωπίζουν περισσότερες από τις μισές ομάδες».
Για την έως τώρα πορεία:
«Είναι επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας των παιδιών. Μπορούν να πετύχουν ακόμα περισσότερα στο μέλλον».
Για τον στόχο του Θρασύβουλου:
«Η παραμονή και, φυσικά, η εξυγίανση για να μπορέσει η ομάδα να δει το μέλλον».
Για το φετινό πρωτάθλημα και τα φαβορί:
«Οι διαφορές είναι μικρές παρότι περισσότερες από τις μισές είναι ιστορικές και με θητεία στην κατηγορία όπως η δική μου. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Στις έως τώρα αγωνιστικές υπάρχουν πολλές απώλειες για τα φαβορί και καταλαβαίνετε τι θα γίνει στη συνέχεια. Οι ΑΕΛ, Εργοτέλης, Παναιτωλικός έχουν όλες τις προϋποθέσεις να επιστρέψουν. Ισχυρές είναι οι δύο ομάδες του Βόλου, ο Απόλλων που είναι από τις ελάχιστες χωρίς προβλήματα, ο Γάζωρος κάνει πολύ καλή πορεία, ο Ηρακλής, η Καλλονή, ο Ηρακλής Ψαχνών, τα Γιαννιτσά, η Καλλιθέα, η Καβάλα, η Παναχαϊκή. Δεν μπορείς να πεις από τώρα ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξουν οικονομικά, γιατί το βασικό έξοδο είναι οι πολλές μετακινήσεις. Είναι ποιοτικό το πρωτάθλημα και με ποδοσφαιριστές από τη Super League που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο».
Για τους πολλούς νεαρούς που παίρνουν ευκαιρίες:
«Όλοι μιλάμε για τους νέους. Συμφωνώ να δίνονται ευκαιρίες, αλλά αυτοί που έρχονται δεν έχουν ούτε ένα ένσημο, παραστάσεις και δεν μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις υποχρεώσεις. Υπάρχουν ταλέντα, αλλά θέλουν καιρό».
Για την αναδιάρθρωση:
«Οι παράγοντες δεν ρωτούν τους ειδικούς και κάνουν λάθος. Είχα πει πριν από χρόνια ότι η αναδιάρθρωση πρέπει να ξεκινήσει από χαμηλά. Ξαφνικά οι όμιλοι έγιναν 10 στη Δ’ Εθνική και ομάδες έγιναν επαγγελματικές χωρίς να μπορούν να ανταποκριθούν. Έγιναν χιλιάδες ποδοσφαιριστές επαγγελματίες χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν το επάγγελμα
Στη Super League χρειάζονται λιγότερες ομάδες. Γνωρίζουμε τον πρωταθλητή από τις μεταγραφές και από τον Σεπτέμβριο ποιοι θα βγουν στην Ευρώπη. Οι μισές ομάδες δεν μπορούν να ενισχυθούν. Τα προβλήματα υπάρχουν υπό την ανοχή αυτών που τα δημιούργησαν».
Για τη Football League 28 ομάδων:
«Κρύβει αδυναμίες. Από τις φετινές 40 αγωνιστικές θα πάμε στις 26; Δεν γίνονται αυτά. Οι άνεργοι είναι περισσότεροι από 1.000. Η αναδιάρθρωση που επιχειρούν θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα παρά θα τα λύσει».
πηγή:http://dramagoal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια