Ποιοι είναι το Παράπονο Φυλής.



Μέσα από το site του δήμου Φυλής ενημερωθήκαμε και εμείς για το ποιοι είμαστε ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου είμαστε το ανώνυμο φάντασμα του Γκέμπελ και μένουμε μέσα στο Δούρειο Ίππο.
Ο εργοδότης μας είναι κάποιος Κίτρινος Τύπος. 
Γιαυτό το λόγο προσπαθούμε να σας κάνουμε να  βλέπετε το  δάκτυλο  και όχι αυτόν που βρίσκεται στο φεγγάρι.
Όλα αυτά γιατί δεν είμαστε  ούτε χειροκροτητές , λιβανιστήρια και αυλοκόλακες. 
Ως για το όνομα μας αντί να βάζει κάποιους να ψάχνουν γύρω γύρω μπορεί κάλλιστα να μας ρωτήσει μέσω του γνωστού μας e-mail.

Σας παραθέτουμε παρακάτω μέρος από το Δελτίο Τύπου :

Η ωριμότητα αυτή, τουναντίον δεν φαίνεται σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης και δη, σε ορισμένα αυτόκλητα μέσα ενημέρωσης.
Δε λαμβάνουν υπόψη, ούτε την καταστροφική συγκυρία που περνά η χώρα και τις δυσκολίες της Δημοτικής Αρχής και των Δημοτών.
Καλυμμένοι πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας, προσπαθούν να μετατοπίσουν το βλέμμα των Δημοτών, από το φεγγάρι, στο δάκτυλο που το δείχνει, προσπαθώντας να τους κατευθύνουν έτσι  στην ιδιοτελή κατεύθυνση που υπηρετούν.
Γίνεται μια συνεχή Γκεμπελική προσπάθεια, να εκτρέψουν την προσοχή από το σοβαρό θέμα, σε κιτρινισμούς αίσχιστου είδους, για να υπηρετήσουν στην καλύτερη περίπτωση, ιδιοτελείς σκοπούς και στη χειρότερη δόλιους, σε βάρος της κοινωνίας.
Τελευταία, χρησιμοποιούν και το ύστατο όπλο του Γκεμπελισμού και ό,τι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν κατάματα, έχουν πάρει ενδεχομένως εντολή να το παρουσιάσουν ως «γραφικό», δίνοντας έτσι όπλο στους εργοδότες τους για μείωση της αξιοπιστίας, αλλά έχουν μακριά νυχτωθεί.
Δε γνωρίζουν ότι υποσκάπτοντας θεσμούς που είναι πέρα από πρόσωπα, προσφέρουν χείριστες υπηρεσίες για τον τόπο τους, διότι μετατρέπονται σε  Δούρειο Ίππο και θα υποστούν και αυτοί στο μέλλον το αποτέλεσμα των πράξεών τους. Σε μια κοινωνία της οποίας είναι κάποιος μέλος , δεν μπορεί να μείνει επίτηδες ουδέτερος.
Δεν ζητάμε, ούτε χειροκροτητές, ούτε λιβανιστήρια, ζητούμε να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να ασκήσουν εποικοδομητικό έλεγχο, να δώσουν προτάσεις για το κοινό καλό του τόπου μας.  Ας αποτελέσουν και αυτοί, χέρι βοήθειας στον δοκιμαζόμενο Δημότη μας και όχι άλλο ένα ακόμα παράγοντα αποπροσανατολισμού, όχι ανώνυμα ή με ψευδώνυμα αλλά, με ονοματεπώνυμο και υπογραφή στις θέσεις και σε αυτά που εκφράζουν. Εμείς κρινόμαστε γιατί έχουμε οντότητα και θέλουμε να έχουμε συνομιλητές οντότητες και όχι φαντάσματα.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και όπως φαίνεται, θα συνεχίσουν να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.  Ζούμε όλοι στον ίδιο τόπο.  Δεν πρέπει να ψάχνουμε ή να κατασκευάζουμε εχθρούς μεταξύ μας, προσπαθώντας να αποδομηθεί η δύναμη που έχουμε όλοι μαζί ενωμένοι και να δίνουν λαβή, αποδυναμώνοντας τη φωνή μας, σ΄αυτούς που θέλουν να μας εκμεταλλευτούν, δε βαρέθηκαν να θεωρείται ό τόπος μας η χωματερή υλικών και ψυχών;

Γραφείο Τύπου

1Δελτίο Τύπου 23 Νοεμβρίου 201223 Νοε, 2012
2Μήνυμα του Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς11 Σεπ, 2012
3Μήνυμα του Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη στους Επιτυχόντες Υποψηφίους του Δήμου Φυλής στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές30 Αυγ, 2012
4Παρέμβαση του Δημήτρη Μπουραϊμη και του Δήμου Φυλής στην διαβούλευση για τα απόβλητα17 Νοε, 2011
5Εκδηλώσεις 28ης Οκτωβρίου δήμου Φυλής31 Οκτ, 2011
6Πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των πολιούχων των Άνω Λιοσίων Κωνσταντίνου και Ελένης23 Μαϊ, 2011
7Επιστολή που εστάλη από τον Δήμαρχο Φυλής, κ. Δημήτριο Μπουραΐμη, και η οποία απευθύνεται στον Πρωθυπουργό της Κυβέρνησης, κ. Γ. Παπανδρέου08 Απρ, 2011
8Συνέντευξη του Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραίμη στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής»05 Απρ, 2011
9Εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Φυλής για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 182125 Μαρ, 2011
10Προτάσεις για οικολογική μετακίνηση στη Φυλή καταθέτουν οι μαθητές.18 Μαρ, 2011
11Εθελοντική Αιμοδοσία 15-03 και 16-03

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. α βρε μαυρε δημαρχε,δυο χρονια τωρα δεν καταφερες να φτιαξεις την σελιδα του Δημου και σε πειραζει ο ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ;το μονο που εκανες ειναι να μιλας μονος σου και αλλαξες την φωτογραφια σου(αυτη με το σακακι κρεμασμενο απο τους ωμους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή