Τα παιδιά των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων πάνε... θέατρο!



Το θεατρικό μιούζικαλ του Παναγιώτη Καποδίστρια «Η ακρίδα που δεν μπορούσε να πει το «ρο», πρόκειται να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου», διακόσια παιδιά τα οποία φοιτούν στην τελευταία τάξη των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων. Πρόκειται για μια χιουμοριστική ιστορία φιλίας ανάμεσα σε μια ακρίδα, μια πυγολαμπίδα, μια πεταλούδα κι ένα
μυρμήγκι, έργο το οποίο έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από γονείς και παιδιά.
Η Μαργαρίτα είναι μια μικρή ακρίδα, που με τη βοήθεια μιας πυγολαμπίδας, μιας πεταλούδας και ενός μυρμηγκιού, καταφέρνει να αψηφήσει τους νόμους της φύσης και να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρό της. Βασικό δίδαγμα του έργου είναι πως ό,τι θέλουμε, μπορούμε να το πετύχουμε. Αρκεί να πιστέψουμε στα όνειρά μας... και στους φίλους μας!
Τα έξοδα της μεταφοράς και των εισιτηρίων των παιδιών καλύπτει ολοκληρωτικά το νομικό πρόσωπο των παιδικών σταθμών ενώ οι εκπαιδευτικές δράσεις, με επίκεντρο τα παιδιά, πρόκειται να συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς – μεταξύ αυτών προγραμματίζεται και η επίσκεψη όλων των παιδιών σε βιωματικό πάρκο.
πηγή:http://www.doxthi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια