Σάββας Σάββας -Απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Δημάρχου ΦΥΛΗΣ.




 «Απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Δημάρχου ΦΥΛΗΣ»




Φυλή 30.11.2012
 Αρ. Πρωτ. 1079



             Δεν συνηθίζουμε να απαντούμε στα «δελτία τύπου» κάποιας παράταξης.
Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με τον Δήμο και την Διοίκηση. Και όσα γράφει το «δελτίο» προσβάλλει την νοημοσύνη των δημοτών μας, την ποιότητα της Δημοκρατίας στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. αλλά κυρίως κρίνει την αξιοπιστία όσων ασχολούμαστε με τα Δημοτικά δρώμενα. Δείτε όσα γράφει το Δ.Τ. και τις απαντήσεις μας.
Δ.Τ. «Ένα από τα προτερήματα που πρέπει να έχει μία Διοίκηση, η οποία τιμήθηκε από τους Δημότες για να τους εκπροσωπήσει, είναι η υπομονή, η επιμονή και η ψύχραιμη διαχείριση των καταστάσεων με τον καλύτερο τρόπο προς όφελος της κοινωνίας που την εμπιστεύτηκε. Σε καμιά περίπτωση η υπομονή, η επιμονή και η ψυχραιμία, δεν πρέπει να θεωρείται αδυναμία διότι είναι συστατικό δύναμης και γνώσης.»
Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: Ένα από τα προτερήματα που πρέπει να έχει μια Διοίκηση, η οποία τιμήθηκε από τους Δημότες για να τους εκπροσωπήσει είναι η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και Ο
ΠΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που εξαγγέλθηκε και όχι: η ΥΠΟΜΟΝΗ να περάσει η 4ετία, η ΕΠΙΜΟΝΗ στο «άλλα να λέμε, άλλα να εννοούμε», η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ  και η ΑΠΑΘΕΙΑ όταν οι δημότες, άλλοτε εκφράζουν τον προβληματισμό τους, άλλοτε την αγωνία τους, για τα προβλήματα της περιοχής που συνεχώς διογκώνονται, χωρίς να επιλύονται.
Δ.Τ. «Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας και τις βιώνουμε καθημερινά, τόσο ως Δήμος όσο και ως Δημότες. Έχουμε μια κεντρική εξουσία η οποία, έπαψε να λειτουργεί ως κοινωνικό κράτος δικαίου, με τις κοινωνικές δομές να έχουν καταρρεύσει και οι Δημότες, το μόνο στήριγμα που βρίσκουν σε οργανωμένες δομές να είναι ο Δήμος.»
Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: Το κοινωνικό κράτος έπαψε να λειτουργεί από τις εθνοκτόνες αποφάσεις που πήρε η Κυβέρνηση που στήριξε την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου Δημάρχου.
Δ.Τ. «“Ως Δημοτική Αρχή, έχουμε σκοπό να μην εξαντλούμαστε με επικοινωνιακά τρυκ και να προσπαθούμε με το λιγότερο κόστος, να πετύχουμε το μεγαλύτερο όφελος για τους Δημότες μας.»
συνεχίζεται..........................


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΦΩΝΑΖΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΩΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΨΑΞΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ?

    ...ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή