«Στάχτη στα μάτια» ή τώρα είδαν την πραγματικότητα;




ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠ΄ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΟΠΛΩΝ ΣΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί στο Ζεφύρι, στο πλαίσιο Έκτακτης επιχείρησης λίγες ώρες μετά το φονικό έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. H αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να «χτενίζουν» σπίτια και δρόμους της περιοχής, με σκοπό τον εντοπισμό όπλων, ναρκωτικών και ατόμων που διώκονται.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν 12 διμοιρίες των ΜΑΤ, 100 αστυνομικοί της Ασφάλειας, τρεις ειδικά
εκπαιδευμένοι σκύλοι (ανιχνευτές ναρκωτικών) και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της ΔΕΛΤΑ.
Η αστυνομία αρνείται ότι υπάρχει σύνδεση της επιχείρησης με τη δολοφονία στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και γίνεται λόγος για προγραμματισμένη κινητοποίηση.
Ωστόσο, όλοι μας γνωρίζουμε πως είναι άλλη μία επιχείρηση «στάχτη στα μάτια» των μεγάλων ΜΜΕ αφού τέτοιου είδους επιχειρήσεις έπρεπε να είχαν γίνει αν όχι μήνες, χρόνια πριν! Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας, τα όπλα στους καταυλισμούς του Ζεφυρίου, των Αχαρνών και των Λιοσίων δεν είναι κοινό μυστικό, είναι μία πραγματικότητα, ένας εφιάλτης που δεν λέει να τελειώσει για τους κατοίκους που τρέμουν κάθε φορά που αθίγγανοι πυροβολούν στον αέρα, είτε γιατί έχουν βεντέτες, είτε για εκφοβισμό!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια