ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ




ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-2014
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Φίλες και φίλοι συνδημότες,
Ο Δήμος Φυλής εκπονεί το Επιχειρησιακό του Πρόγραμμα για την περίοδο 2012-2014.
Με την υπ'αρ. 229/23/10/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η Α' ΦΑΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ του Δήμου Φυλής
Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής ανάπτυξης. Αφορά όχι μόνο έργα και δράσεις στην περιοχή του Δήμου, αλλά και μέτρα για τη βελτίωση της υφιστάμενης οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.
Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της Α' Φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Στρατηγικός Σχεδιασμός), καλούνται οι δημότες και οι φορείς του Δήμου Φυλής να συμμετάσχουν στο σχεδιασμό του Δήμου και να συνδράμουν, με την αποτύπωση των σκέψεων τους, στην ανάπτυξη της περιοχής μέσω της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου που ακολουθεί.

Το ερωτηματολόγιο αυτό, όπως και η Ά Φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος είναι διαθέσιμα από τις υπηρεσίες του Δήμου , αλλά και στην ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής , www.fyli.gr από την Τετάρτη 24/10/2012 έως και την Τετάρτη 07/11/2012.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας, στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και τη συμμετοχή σας στη διαδικασία κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Φυλής για την περίοδο 2012-2014.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος
Δημήτριος Μπουραΐμης


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ολα αυτά πολύ ωραια.
    Με τους τσιγγάνους θα κάνετε κάτι ;;
    Ή μήπως , επειδη ΑΚΟΜΑ δεν εχουν ελθει να μεινουν στην Χασιά , δεν σας ενδιαφέρει.
    Και οταν λεω να κάνετε κάτι , εννοείται , δυναμική παρουσία ΕΝΟΣ Δήμου που τον ενδιαφέρουν οι πολίτες του. ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΧΑΒΟΥΖΑ-ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oso gia to programma eine ena neo texnasma ifarpagis xrimaton toy elinikoy laoy kai di toy polipa8oynta liosiotikoy laoy poy den toy eftane osismos ir8e kai ompoyraimis na desi to gliko as opsonte oi psifisantes xasoti epiorko

    ΑπάντησηΔιαγραφή