ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ : OXI ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ




 Φυλή 16/09/2012

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ: Να κάνει κι ο Μπουραΐμης  έργο, αντί να εκθειάζει το έργο του Παπαδήμα
                    
Τα θερμά του συγχαρητήρια στο Σύλλογο Ηπειρωτών, για το αντάμωμα που πραγματοποίησε  με τον Πετρολούκα Χαλκιά και τον Αντώνη Κυρίτση, εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος κι επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Σάββας Σάββας. Ο Δημοτικός Σύμβουλος παρευρέθηκε στο αντάμωμα
συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της παράταξής του. Σχολιάζοντας το χαιρετισμό του Δημήτρη Μπουραΐμη, με τις αναφορές στο έργο των Νίκου Παπαδήμα και Περικλή Παπαπέτρου, ο Σάββας Σάββας τόνισε ότι ο Δήμαρχος Φυλής «κόμισε γλαύκας ες Αθήνας». «Ουδείς αμφιβάλλει ότι η προσφορά του αείμνηστου Περικλή Παπαπέτρου και του Νίκου Παπαδήμα είναι ανεκτίμητη. Όμως, το παρελθόν δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή μας από το παρόν. Και δεν άκουσα από το Δήμαρχο, ούτε μια λέξη για την ανέγερση της Στέγης των Ηπειρωτών, που έχει μείνει  ημιτελής. Αντί να εκθειάζει τα έργα άλλων, καλό θα ήταν να επιτελέσει κι ο ίδιος έργο στο Δήμο Φυλής», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάββας Σάββας.


Για την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΣ Ι.ΣΑΒΒΑΣ

Σημείωση:  Ημιτελής, άπό το 2007, η Στέγη Ηπειρωτών


ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Δημοτική Παράταξη Δήμου Φυλής
υποψ. Δήμαρχος Σάββας Ι. Σάββας
Αθηνών 18 και Ταινάρου - Άνω Λιόσια
Τηλ.2102472229-2102473242
www.savvassavvas.gr        
savvasavvas.blogspot.com                                                                         


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ειδες ή ακουσες χειροκροτηματα;ο κοσμος δεν θελει να βλεπει κανεναν σας,ολοι καλα κουμασια εισαστε,και οταν λεω ολιο ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή