Eκδήλωση προληπτικού ελέγχου & ενημέρωσης στις Αχαρνές.



Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών και ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν την......
Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, ώρα 17:00 με θέμα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», στην Αίθουσα Εκ
 δηλώσεων Δήμου Αχαρνών(Φιλαδελφείας & Μπόσδα 87)

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη, την διατροφή και πολλά άλλα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη: την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων οστικής πυκνότητας, και τη διεξαγωγή ενημερωτικών ομιλιών από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10/10/2012, ώρες 09:00 έως 16:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δήμου Αχαρνών. Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2102445438 κα. Δρόκαλου Αγγελική

Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Μιχάλης Βρεττός,
Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. "Δημοτική Φροντίδα Αχαρνων" &
Αν. Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αχαρνών
Σαλαμίνος 42, Αχαρνές 13673
τηλ.: 2102477900, 2102406630

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια