Παρόντες Καλογράνης-Καραμέρος στην εκδήλωση των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Γνωστοί και έμπειροι στην προσέγγιση του κόσμου οι δύο δημοσιογράφοι μοίρασαν φυλλάδια και συζήτησαν με τον κόσμο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το ποδήλατο 
και την πεζοπορία 
Εκδήλωση, για την αναβάθμιση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και την προώθηση της δημιουργίας ποδηλατοδρόμων και χώρων περιπάτου πραγματοποίησαν στο Σύνταγμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, το κόμμα των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ. Βασικά αιτήματα της εκδήλωσης ήταν:
- καμία περαιτέρω αύξηση των εισιτηρίων των συγκοινωνιακών μέσων
- αξιόπιστες, διευρυμένες και φτηνές συγκοινωνίες
- ασφαλείς ποδηλατοδρόμοι
- ενιαίες περιπατητικές ζώνες
Οι διοργανωτές μίλησαν με τον κόσμο για τη βιώσιμη μετακίνηση, δηλαδή την πεζοπορία και το ποδήλατο, ως αντίδοτο στην περιβαλλοντική υποβάθμιση και την καθιστική ζωή και διένειμαν ενημερωτικό υλικό και εισιτήρια για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Έντονη ήταν η παρουσία της Πολιτικής Κίνησης Αχαρνών - Φυλής, με το δημοσιογράφο Κώστα Καλογράνη, (πρώτος σε σταυρούς στο Δήμο Αχαρνών στις πρόσφατες εκλογές) ο οποίος είναι και ο συντονιστής των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ για όλη την Αττική. Παρών και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, πρώτος σε ψήφους στην Β ΑΘΗΝΑΣ, που έχει μεγαλώσει στην περιοχή μας. Το κόμμα των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ στοχεύει στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και επομένως της ποιότητας ζωής στην πόλη. Πρεσβεύει ότι μέσα από τη στροφή του κόσμου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στους βιώσιμους τρόπους μετακίνησης, θα περιορισθούν οι εκπομπές των αερίων ρύπων και η κατανάλωση καυσίμων, με ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία και την τσέπη μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια