Επιχείρηση κατεδαφίσεων στην καρδιά του τσιγγάνικου καταυλισμού

PDFΕκτύπωσηE-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά   
Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2012 10:01
katedafisi parapigmaΣτην κατεδάφιση παραπήγματος, μέσα στην καρδιά του τσιγγάνικου καταυλισμού, το οποίο γέμιζαν σκουπίδια, χρησιμοποιούσαν ναρκομανείς για τη χρήση τους αλλά γίνονταν και άλλες παράνομες δραστηριότητες, προχώρησε ο δήμος Φυλής. Πρόκειται για την αρχή μιας σειράς ανάλογων κινήσεων που σχεδιάζει η διοίκηση του δήμου και υλοποιεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης.
Έκπληκτοι οι κάτοικοι του τσιγγάνικου καταυλισμού που εκτείνεται, στην οδό Σταδίου - από τη λεωφόρο Φυλής μέχρι κοντά στο γήπεδο του Ακρατήτου - έβλεπαν τις μπουλντόζες της Περιφερειακής
ενότητας Δυτικής Αττικής να κατεδαφίζουν εγκαταλελειμμένο οίκημα, το οποίο επιτήδειοι γέμιζαν με κάθε λογής σκουπίδια αλλά και το οποίο χρησιμοποιούνταν από τους ναρκομανείς ως χώρος για να παίρνουν τη δόση τους. Σημαντική βοήθεια πρόσφερε στην ενέργεια αυτή και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ελλήλων ΡΟΜ Μαρίνος Λιακόπουλος.
«Πρόκειται για το πρώτο χτύπημα στην καρδιά μιας περιοχής με προβλήματα ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα» τόνισε ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και καθαριότητας Βασίλης Γεωργιάδης, που εξήρε την συμβολή του προέδρου των ΡΟΜ κ. Λιακόπουλου, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την επιχείρηση. Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε, επίσης, πολύ σημαντική τη βοήθεια της αντιπεριφερειάρχη Σταυρούλας Δήμου, που διέθεσε τα μηχανήματα της περιφέρειας και υπογράμμισε ότι επόμενο άμεσα βήμα είναι η κατεδάφιση ενός ακόμα παραπήγματος λίγα μέτρα παραπέρα, το οποίο επίσης χρησιμοποιείται ως χώρος ναρκομανών καθώς και ανάλογες ενέργειες και σε άλλα σημεία του δήμου Φυλής.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ελλήνων ΡΟΜ Μαρίνος Λιακόπουλος, τόνισε ότι υπήρξε συννενόηση με το δήμο, προκειμένου να κατεδαφιστούν όλα τα παραπήγματα και χώροι στους οποίους δεν κατοικεί κανείς μέσα, προκειμένου να καθαριστεί ο τόπος, να ελαχιστοποιηθούν οι εστίες μολύνσεως και να μην δημιουργούνται προβλήματα. Ευχαρίστησε δε, το δήμο και τη δημοτική αρχή Φυλής για την άμεση ανταπόκριση και την συμβολή τους στον καθαρισμό της περιοχής.

Λεζάντες: Ο αντιδήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ελλήλων ΡΟΜ Μαρίνος Λιακόπουλος παρακολουθούν τα συνεργεία που κατεδαφίζουν το τσιγγάνικο παράπηγμα




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια