ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...


 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ & ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

2102472896 – 6974251589


  
Η ενορία μας, του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Άνω Λιοσίων ζει καθημερινά το πρόβλημα της εσχάτης ένδειας στα πρόσωπα ενός μεγάλου μέρους των ενοριτών, που την αποτελούν.
 
 Ιδιαιτέρα δε, των πολυτέκνων οικογενειών.

Με αισθήματα κοινωνικής αλληλοβοηθείας, δικαιοσύνης και συνέπειας εδώ και Δύο περίπου χρόνια προβήκαμε στην προσπάθεια ιδρύσεως μιας εβδομαδιαίας ενοριακής τράπεζας τροφίμων, μέσω της οποίας κάθε ενορίτης, που πραγματικά έχει ανάγκη μπορεί να βρει τα απαραίτητα τρόφιμα για την οικογένειά του.

Επιθυμούμε να σας προσκαλέσουμε να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας και να γίνετε για μια ακόμη φορά κοινωνοί στα προβλήματα του απλού και πονεμένου λαού μας, ο οποίος μπροστά στην πείνα, την δίψα, την ασθένεια, την φυλακή και την ξενητία, που τον απειλούν, αντιπαραθέτει την βιοπάλη και την αξιοπρέπεια, την ελπίδα και την παρηγοριά από την προσμονή του ελεήμονος συνανθρώπου και του φιλανθρώπου Θεού.

Η υλική σας συμπαράσταση θα είναι για μας μια δημιουργική παρέμβαση, που θα συμβάλλει στην επίτευξη των ποιμαντικών αναγκών, όσον αφορά στους συνανθρώπους μας, που χρήζουν άμεσης υλικής και ψυχολογικής βοηθείας.



Μετ’ευχών

Ο ιερεύς
π. Νικόλαος Κοτίνης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια