Στο Περιστέρι και όχι στη Ζωφριά τελικά ο Πανελευσινιακός



Τελικά δεν θα είναι το κλειστό της Ζωφριάς η έδρα της νεοφώτιστης ομάδας μπάσκετ της Ελευσίνας στην  Α1 . Παρόλο που αρχική τους σκέψη ήταν το συγκεκριμένο γήπεδο, διαβάστε εδώ: Προέχουν οι «διορθώσεις» στη Ζωφριά, δε ξέρουμε τι τους έκανε τελικά  και αλλάξανε γνώμη και η  έδρα τους θα είναι το κλειστό του Περιστερίου. 
Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι νεοφώτιστοι:

"Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει επίσημα ότι η έδρα της ομάδας για τη νέα σεζόν 2012-2013 θα είναι το κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι. Η πίεση του χρόνου ανάγκασε τον Σύλλογο να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις μιας και η κλασσική έδρα της ομάδας στην Ελευσίνα δεν μπορούσε να είναι έτοιμη στα στενά χρονικά περιθώρια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Πρώτιστο μέλημα της Διοίκησης είναι η εξεύρεση έδρας που να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που θέτει η διοργανώτρια αρχή αλλά και να μπορεί να εξυπηρετήσει τους αθλητές και τους φίλους της ομάδας.
Η τελική επιλογή του κλειστού στο Περιστέρι είναι η πλέον ιδανική. Καταρχήν είναι μία κλασσική μπασκετική έδρα αφού εκεί αγωνίζεται η ιστορική ομάδα του Περιστερίου, η οποία ταιριάζει και στη φιλοσοφία του Πανελευσινιακού. Επιπλέον η πρόσβαση στο γήπεδο για τους φιλάθλους θα είναι γρήγορη (το μέγιστο μισή ώρα) και είναι κοντά στο δίκτυο συγκοινωνίας (ΟΑΣΑ και ΚΤΕΛ) που συνδέει την Ελευσίνα με το Περιστέρι.
Σημαντικός, όμως, παράγοντας είναι και η θερμή υποδοχή που έτυχε ο Σύλλογος και η αντιπροσωπεία του Δήμου Ελευσίνας, αποτελούμενη από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσουκαλά και τον Πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΑ κ. Θανάση Κριεκούκη, από το Δήμο Περιστερίου! Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού οφείλει να ευχαριστήσει  τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Περιστερίου κ. Ανδρέα Σχίζα αφού το προσωπικό του ενδιαφέρον έδωσε λύση στο πρόβλημα του Συλλόγου.
Άλλωστε οι Δήμοι Ελευσίνας και Περιστερίου ανέκαθεν είχαν δεσμούς φιλίας και συνεργασίας ως περιοχές της Δυτικής Αθήνας. Επιπλέον είναι ευκαιρία να αναπτυχθούν και δεσμοί φιλίας μεταξύ των φιλάθλων του Πανελευσινιακού και του Περιστερίου, δύο ομάδων που με την κοινή τους φιλοσοφία προάγουν το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης!
Η Διοίκηση καλεί τους φιλάθλους της Ελευσίνας να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της ομάδας στην πρόκληση της συμμετοχής στην Α1 Κατηγορία. Η όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα των αγώνων του Πανελευσινιακού μεταφέρεται προσωρινά στο Περιστέρι και όλοι πρέπει να δώσουν το παρών στις εξέδρες για να στηρίξουν την ομάδα!
Προχωράμε! Γράφουμε Ιστορία μαζί!".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια