Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο ΔΑΣ Άνω Λιοσίων μέσα στο 2012



Η αγωνιστική περίοδος 2011-12, που ολοκληρώθηκε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά στην 22χρονη ιστορία του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων.
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Ο ΔΑΣ στο διάστημα αυτό προκάλεσε αίσθηση στο χώρο της Πάλης με τις επιτυχίες του, καθώς κατάφερε να σημειώσειμια ιστορική επιτυχία, που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελληνικής Πάλης: να κατακτήσει μέσα σε μία σαιζόν την 1η θέση στα Πανελλήνια Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Ανδρών.
Ο ΔΑΣ συμμετείχε φέτος σε όλες τις προκριματικές φάσεις με συνολικά 40 αθλητές. Το ποσοστό επιτυχίας ήταν πολύ υψηλό καθώς από αυτούς, για τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων προκρίθηκαν 31 αθλητές,αριθμός ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας. Μέσα στο 2012 ο ΔΑΣ ανέδειξε 21 Πανελληνιονίκες, κάτι που αποτελεί επίσης ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.
Θυμίζουμε τις ομαδικές επιτυχίες του ΔΑΣ μέσα στο 2012:


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων1η θέση και 6 μετάλλια (συμμετοχή 8 αθλητών)
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων: 1η θέση και 8 μετάλλια (συμμετοχή 10 αθλητών)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων: 1η θέση και 3 μετάλλια (συμμετοχή 7 αθλητών)
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών: 3η θέση και 4 μετάλλια (συμμετοχή 6 αθλητών)

Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι αυτή η εκπληκτική χρονιά για τον ΔΑΣ Άνω Λιοσίων θα είναι και η τελευταία με το όνομα αυτό, καθώς πλέον καταργείται η λειτουργία του τμήματος πάλης από τον ΔΑΣ και το τμήμα απορροφάται από τον Α.Ο. Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων, που πλέον εκτός από γυναικείο θα έχει και αντρικό τμήμα πάλης, με πρόεδρο τον κ. Στουραϊτη Δημήτριο. Ευχή όλων των μελών της ομάδας είναι να συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών, με παρακαταθήκη την ανεπανάληπτη σαιζόν που έζησε φέτος ο ΔΑΣ, και να δημιουργηθεί μια νέα υπερδύναμη στο χώρο της Ελληνικής Πάλης, που θα κυριαρχεί στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα τόσο στους Άνδρεςόσο και στις Γυναίκες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια