ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ;;


Αναδημοσίευση από το http://eleftherovima.wordpress.com/ με ένα μόνο ερώτημα στο Θέμα των καταγγελιών. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΜΠΟΥΡΑΪΜΗ ΚΑΙ ΌΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΙ;

Στις 3 Ιουλίου έγινε μια εντυπωσιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την απαγόρευση βιντεοσκόπησης των δημοσίων συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και των άλλων οργάνων  του δήμου Αχαρνών. Σχετική αναφορά έχει γίνει σε προηγούμενη ανάρτηση, (κλικ εδώ).
Στη συνεδρίαση αυτή ζήτησα το λόγο να μιλήσω για το θέμα της βιντεοσκόπησης των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Παρακολουθείστε το σχετικό απόσπασμα.
δγσδγφγ
Παφγφγφγ
Παρατηρείστε  σε αυτό το απόσπασμα το δήμαρχο να εξαφανίζει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και να διευθύνει αυτός τη συνεδρίαση του!
Επειδή φτάσαμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε αν υπάρχουμε κατά το αξιότιμο κ. δήμαρχο.
Το πρώτο που αμφισβήτησε αν είμαι δημότης Αχαρνών. Αυτό θα μπορούσε να το εξακριβώσει άμεσα από το δημοτολόγιο του δήμου. Επειδή όμως χρησιμοποιεί το ψέμα ως όπλο να του θυμίσω τι είμαι.

Και για να καταλάβει ότι έχω έννομο συμφέρον για το δήμο Αχαρνών, αφού πληρώνω δημοτικά τέλη, δημοτικό φόρο και τέλος ακίνητης περιουσίας.

Αναρωτιέμαι αν ο Σωτήρης Ντούρος, όταν μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος σύμβουλος στο συνδυασμό του δε θα έπρεπε να με ρωτήσει αν είμαι δημότης;
Ρωτάει αν είμαι δημοσιογράφος.
Στις 8/2/2011 η δημοτική αρχή έκανε μια συνέντευξη τύπου. Αυτό επαναλήφθηκε και στις 13/3/2011
    
Με ποια ιδιότητα προσκλήθηκα και ήμουν παρών στις συνεντεύξεις αυτές;
Σε μια από αυτές σε ερώτηση αν ο γενικός γραμματέας του δήμου Νικόλαος Κρημνιανιώτης έχει καταθέσει το πόθεν έσχες ως όφειλε, εκείνος εξανέστη και είπε ” «Είμαστε σοβαροί άνθρωποι; Είστε δημοσιογράφοι ή εισαγγελείς; “. (κλικ εδώ). Από τότε σταμάτησαν οι συνεντεύξεις τύπου, που ήθελαν να διατυπώνονται γραπτές ερωτήσεις !!
Σε αυτή τη συνεδρίαση ο κ. Κρημνιανιώτης ρώτησε για τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα και του έδειξα σε αυτόν και τον δήμαρχο την δημοσιογραφική ταυτότητα.
Γραπτό ερώτημα για συνέντευξη τύπου
Με ποια ιδιότητα επί 1,5 χρόνο έκανα βιντεοσκόπηση  συνεδριάσεων οργάνων του δήμου Αχαρνών παρουσία του κ. Ντούρου και πολλά τμήματα αυτών είχα αναρτήσει στο “Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών“.
Με ποια ιδιότητα είχα προσκληθεί προεκλογικά στην παρουσίαση της περίφημης πρότασης για τη λίμνη αναψυχής !!
δφγδφγ
φηφγηγη
Στο βίντεο αυτό ο κ. Ντούρος, ή Σωτήρης όπως ήθελε να τον λέμε προεκλογικά, απευθύνθηκε σε εμένα ως Κώστα και μάλιστα μου θύμισε ότι με είχε δάσκαλο!!
Σήμερα ρωτάει “Ποιος είστε κύριε;“. Το ύφος και το ήθος.
Αυτά τα ολίγα σχετική με την ιδιότητα του δημότη και του δημοσιογράφου. Αυτός είμαι εγώ. Από το “Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών” ενημερώνονται 300 – 500 δημότες κάθε μέρα για το τι συμβαίνει στο δήμο Αχαρνών.  Σε βίντεο έχει καταγραφεί η δραστηριότητα  δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, εκδηλώσεων και άλλων δράσεων στο δήμο Αχαρνών. Σύντομα θα κατατεθεί αντίγραφο  στην Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Αχαρνών για να αποτελέσει μέρος του ιστορικού της αρχείου. Να μείνει στις επόμενες γενιές, ποιος είναι ο καθένας και τι έχει κάνει για τον τόπο.
Να δούμε τώρα ποιος είσαι εσύ Σωτήρη.
Πληροφορίες μπορούμε να δούμε στο βιογραφικό σου που υπάρχει αναρτημένο στον ιστότοπο του δήμου Αχαρνών.

ΔΉΜΑΡΧΟΣ

Ο Σωτήρης Ντούρος γεννήθηκε στις Αχαρνές το 1955. Φοίτησε όλα τα μαθητικά του χρόνια σε σχολεία της πόλης μας. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Παβίας στην Ιταλία, όπου απέκτησε δίπλωμα  Πολιτικού Μηχανικού καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master of Engineering) με θέμα το Περιβάλλον και τη σχέση του με την Οικονομία.
Στα πλαίσια της διαρκούς επαγγελματικής εκπαίδευσης και ενημέρωσής του, ο Σωτήρης Ντούρος έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε θέματα αντισεισμικού κανονισμού, διοίκησης επιχειρήσεων, διοίκησης έργων, ασφάλειας και υγιεινής της εργασίας, αποκατάστασης διατηρητέων κτιρίων κ.α.
Στον πολιτικό στίβο της πόλης μας κατήλθε το 1990, όταν σε ηλικία 35 ετών εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος.
Από το 1990 έως το 1998 μεταξύ άλλων διατέλεσε αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και οικονομικών, πρόεδρος της νεοσύστατης τότε ΔΕΑΔΑ καθώς και υπεύθυνος του τομέα παιδείας και του τομέα ανέγερσης σχολικών διδακτηρίων. Για τον Σωτήρη Ντούρο αποτελεί τιμή ότι κατά την διάρκεια της θητείας του στον τομέα της ανέγερσης των σχολικών διδακτηρίων πραγματοποιήθηκε η ανέγερση δεκάδων σχολείων, ενώ συμμετείχε καθοριστικά και στην μελέτη του Δημαρχιακού μεγάρου.
Παράλληλα ο Σωτήρης Ντούρος, έχει διατελέσει μέλος στο ΔΣ του Ενιαίου Συνδέσου Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Αττικής, της Επιχείρησης Φυσικού Αερίου και της Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε. Στην προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρξε πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης των κοινοπραξιών για την ανέγερση του Ολυμπιακού Χωριού, Τεχνικός Σύμβουλος του Γ.Γ. Ολυμπιακών Αγώνων και μέλος της επιτροπής μεταφορών «Αθήνα 2004».
Σε όλη τη διάρκεια από την απόκτηση του πτυχίου του έως σήμερα, ο Σωτήρης Ντούρος διατηρεί τεχνικό γραφείο μελετών στις Αχαρνές, έχοντας εκπονήσει πληθώρα μελετών κτιρίων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Η δραστηριότητα του μελετητικού του γραφείου αποτελεί δε και τη βασική πηγή βιοπορισμού της οικογένειάς του.
Ο Σωτήρης Ντούρος, είναι παντρεμένος με τη Λίζα Καλογράνη και έχει 2 παιδιά, τον Κωνσταντίνο, 23 ετών και τη Δήμητρα, 17 ετών.
Ας δούμε όμως τι δε γράφει στο Βιογραφικό του.
Γεννήθηκε το 1955 και το 1973 τελείωσε το Λύκειο. Στη συνέχεια πήγε στην Ιταλία, στο Πανεπιστήμιο της Παβίας απέκτησε δίπλωμα  Πολιτικού Μηχανικού το 1985, δώδεκα χρόνια μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο !!
Στη συνέχεια η επόμενη ημερομηνία που αναφέρεται στο βιογραφικό του είναι το 1990.
Όμως το 1998-99 διορίστηκε στην ΕΥΠ ως στον κλάδο ΠΕ Ειδικών Τεχνικών ως Πολιτικός μηχανικός. (κλικ εδώ),
Στις εκλογές της 14ης Οκτωβρίου 1990 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΔΚΜ υπό τον Τάσο Μουστακάτο
Τον Ιούλιο του 1991 ο Σωτήρης Ντούρος, υπάλληλος της ΕΥΠ, μετά από αίτησή του και σύμφωνη γνώμη της Κοινότητας αποσπάται στην Κοινότητα Θρακομακεδόνων. Παράλληλα ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων στο δήμο Αχαρνών.
Με διαδοχικές παρατάσεις της απόσπασής του παραμένει στην Κοινότητα Θρακομακεδόνων μέχρι το 1995.
Μια απόφαση του Υπουργού Αναπληρωτή Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου και του Υπουργού Εσωτερικών Άκη Τσοχατζόπουλου  στο πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου μάλλον δεν εκτελέστηκε. Ο δήμος Αχαρνών την εποχή εκείνη και αργότερα ήταν υπό τη “σκιά ” του Πάγκαλου.
Την ακρίβεια των πληροφοριών μπορεί να επιβεβαιώσει ο Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων Σάββας Βασιλειάδης, που ήταν την τελευταία περίοδο της απόσπασης του Σωτήρη Ντούρου Κοινοτάρχης της Κοινότητας Θρακομακεδόνων.
Αυτά δεν τα αναφέρει στο βιογραφικό του ο Σωτήρης, γιατί είτε ντρέπεται να πει ότι είναι υπάλληλος της ΕΥΠ, είτε γιατί δεν τον βολεύει πολιτικά. Ως υπάλληλος όμως της ΕΥΠ έπαιρνε το ειδικό επίδομα, το επίδομα ευθύνης και το στεγαστικό επίδομα, επιδόματα που δεν έπαιρνε ένας πολιτικός μηχανικός  στην Κοινότητα Θρακομακεδόνων. Τα επιδόματα αυτά συμποσούμενα ήταν όσο ο βασικός μισθός.
Το 1996 ήταν πρόεδρος της ΔΕΑΔΑ. Από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών προέκυψε:
        
Ο Σωτήρης ήταν και πρόεδρος της νεοσύστατης ΔΕΑΔΑ το 1993. Δυό χρόνια αργότερα η Αχαρνών (ΔΕΑΔΑ) και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Άνω Λιοσίων (ΔΕΑΔΑΛ) με εταιρεία του Νικόλαου Κρημνιανιώτηδημιούργησαν το ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ, (κλικ εδώ)
Η ΔΕΑΔΑ, επιχείρηση του Δήμου Αχαρνών, εισφέρει 1.000.000 δρχ. εταιρικό κεφάλαιο, όπως και οι άλλοι δύο εταίροι, αλλά δεν έχει καμία ανάμιξη στη διοίκηση!!
Από τότε φαίνεται ότι “κόλλησαν” Ντούρος και Κρημνιανιώτης.
Το έτος 1996 ο Σωτήρης αντικατάστησε τον Παναγιώτη Φωτιάδη στην ΠΕΔΦΑ
ΠΕΔΦΑ
Η εταιρεία το 2001 μετονωμάστηκε σε “ΑΕΡΙΟ ΠΟΛΗΣ Α.Ε.” και ο Σωτήρης έμεινε εκτός Δ.Σ. Το έτος 2011 η εταιρεία λύθηκε, αλλά ο δήμος Αχαρνών στον Κ.Α. 00-7511.006 έχει εγγράψει 14.381,36 € για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου!!. Ο Σωτήρης δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε.
Στις εκλογές του 1998  ο Τάσος Μουστακάτος ήταν υποψήφιος Νομάρχης Ανατολικής Αττικής και άφησε στο “πόδι” του ως υποψήφιο δήμαρχο το Σωτήρη Ντούρο, (κλικ εδώ).
Στις εκλογές που ήταν συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΝ κεντρικό πρόσωπο σε στήριξη από το ΠΑΣΟΚ ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μια και ο Ντούρος ήταν ο άνθρωπός του!!
Στις εκλογές αυτές ο Σωτήρης στον πρώτο γύρο πήρε 7737 ψήφους επί 28.474 εγκύρων ψηφοδελτίων. Τότε το ΠΑΣΟΚ ήταν στα πάνω του. Δήμαρχος στο δεύτερο γύρο ο Δημήτρης Παπανίκας.
Στο ψηφοδέλτιο εκείνης της εποχής φιγουράρουν ονόματα που είναι στο δήμο σήμερα είτε ως σύμβουλοι, είτε ως βολεμένοι σε θέσεις περιφερειακά.
Το 1999 ο Σωτήρης εμφανίζεται στο Δ. Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξηςς Δήμου Άνω Λιοσίων (ΔΕΑΔΑΛ)
Σύμφωνα με το άρθρο 278 του Π.Δ. 410/75 :

Επειδή ο Σωτήρης δεν είναι δημότης ή κάτοικος  Άνω Λιοσίων η μόνη περίπτωση συμμετοχής του στο Δ. Σ. της ΔΕΑΔΑΛ είναι ως εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα της περιοχής. Αυτό ο φορέας ήταν το ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ.
Στην τροποποίηση του καταστατικό του  ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας με την εισφορά 7.000.000 δρχ από τον εταίρο “Αίας”. Ο Ν. Κρημνιανιώτης αναλαμβάνει εκπρόσωπός της εταιρείας και Γενικός Διευθυντής. Ο κ. Κρημνιανιώτης ορίζει τον Σωτήρη Ντούρο ως εκπρόσωπο του ΚΕΚ στη ΔΕΑΔΑΛ.
Ο Σωτήρης ήταν δημοτικός σύμβουλος από το 1998 και επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης. Το 2001 άνοιξε η όρεξη του Τάσου Μουστακάτου για τη δημαρχεία στις εκλογές του 2002. Ανάγκασε το Σωτήρη να παραιτηθεί από το δήμο Αχαρνών. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα των πρακτικών του δημοτικού  συμβουλίου της 4ης Μαΐου 2001.
    
    
Στη δεύτερη σελίδα ο Σωτήρης λέει΅: Από τότε που ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Πάγκαλος με έβαλε στο Ολυμπιακό Χωριό είχα δεσμευτεί στον ίδιο ότι δε θα ήθελα να είμαι υποψήφιος (γιαυτό άφησε τη θέση στον Τάσο Μουστακάτο!!)
Στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι το 2004 που στις εκλογές νίκησε η Νέα Δημοκρατία και αντικαταστάθηκε.
Παρέμεινε όμως στην ΕΥΠ ως υπάλληλος.
Το έτος 2002 έγινε μέτοχος στην Ανώνυμη Εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΝΗΘΟΣ που είχε ο κ. Κρημνιανιώτης με το 20% του κεφαλαίου και ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος.
Σύμφωνα με τον Κώδικα δημοσίων υπαλλήλων:
Άρθρο 32
Συμμετοχή σε εταιρείες
1. Ο υπάλληλος υποχρεούται να δηλώνει στην υπηρεσία του τη συμμετοχή του σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου οποιασδήποτε μορφής, εκτός των σωματείων και των κοινωφελών ιδρυμάτων.
2. Απαγορεύεται ο υπάλληλος να μετέχει σε οποιαδήποτε εμπορική εταιρεία προσωπική, περιορισμένης ευθύνης ή κοινοπραξία ή να είναι διευθύνων ή εντεταλμένος σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας ή διαχειριστής οποιασδήποτε εμπορικής εταιρείας. Μετά από άδεια ο υπάλληλος μπορεί να μετέχει στη διοίκηση ανώνυμης εταιρείας ή γεωργικού συνεταιρισμού με την επιφύλαξη του προηγούμενου εδαφίου. Η άδεια χορηγείται με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 31 του παρόντος.
Αυτά δεν έχουν καμία αξία για τους Σωτήρηδες.
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ καθάρισε πολλούς δήμους, το δήμο Αχαρνών, το δήμο Φυλής το 2008, επί δημαρχίας  Δημητρίου Μπουραΐμη, 40.644,30 € για καθαρισμό δρόμων 2,5 μήνες
4Α8ΗΩΗΤ-Φ0Ν-Σάρωση Φυλή
45ΟΗΩΗΤ-Ε5Π-Τεχνική Πάρνηθας
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ καθάρισε και στην Αστυνομία στην Αμυγδαλέζα. (κλικ εδώ)
Το 2010, όταν την 1/1/2011 θα ορκιζόταν δήμαρχος ο Σωτήρης Ντούρος έγινε αναμόρφωση Δ.Σ. και αντικαταστάθηκε από το Δ.Σ. και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Τεχνική Πάρνηθας 2011
Στις 3/1/2011 ο δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος διόρισε γενικό γραμματέα του δήμου Αχαρνών τον Νικόλαο Κρημνιανιώτη, το συνεταίρο του!!
Το έτος 2006 ο Σωτήρης ήταν Τεχνικός Ασφαλείας στη Δημοτική Εταιρεία Τεχνικών έργων Δήμου Αχαρνών με τον Κυριάκο Χατζηλέρη, τον οποίο είχε διορίσει ο κ. Κρημνιανιώτης στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ πριν τον αντικαταστήσει ο Σωτήρης.
Τεχνική Πάρνηθας ορισμός Δ.Σ. με Κυριάκο Χατζηλέρη
Το ίδιο έτος ο Σωτήρης ήταν Τεχνικός Ασφαλείας και στο δήμο Αχαρνών.
    
Το 2011 ο κ. Χατζηλέρης διορίστηκε Τεχνικός Ασφαλείας στο δήμο Αχαρνών. Η θητεία του έληξε στις 4/4/2012. Από τότε δε διορίστηκε άλλος Τεχνικός Ασφαλείας στο δήμο Αχαρνών!!
Το έτος 2008 ο Σωτήρης φέρεται υπάλληλος στον Ενιαίο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Νομού  Αττικής (ΕΣΔΚΝΑ). Στο σύνδεσμο αυτό μετέχει και ο δήμος Αχαρνών.
Επειδή το 2010 ήταν έτος δημοτικών εκλογών και ο Σωτήρης ήταν υποψήφιος δήμαρχος, για να μην υπάρχει κόλλημα εκλογιμότητας έκανε απόσπαση ή μετάταξη στο δήμο Φυλής με τότε δήμαρχο τον Δημήτριο Μπουραΐμη.
Στη δήλωσή του Πόθεν Έσχες ο δήμαρχος Αχαρνών δήλωσε ότι έχει μετοχές στην εταιρεία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΓΓΙΣΤΡΟΥ Α.Ε.
Όπως προκύπτει από την ανωτέρω ανάρτηση (RAE 1765-2010)  ο Σωτήρης Ντούρος έχει 10% των μετοχών και το ίδιο ποσοστό έχει και η σύζυγός του. Ο Δημήτριος Μπουραΐμης, δήμαρχος Φυλής, έχει 15% αυτός και 15% η σύζυγός του.
Το 2010 ο δήμαρχος Φυλής και ο υπάλληλος του Σωτήρης Ντούρος ήταν συνεταίροι.
Για τον Σωτήρη, υπάλληλο του δήμου Φυλής ή της ΕΥΠ,  το 2010 ισχύει το άρθρο 32 του κώδικά δημοσίων υπαλλήλων.
Τα παιδιά, τα παιδιά , τα φιλαράκια τα καλά!!
Το 2010 έγιναν εκλογές για δήμαρχο. Ο Σωτήρης Ντούρος πήρε 7.119 ψήφους σε σύνολο 39.089 έγκυρων ψηφοδελτίων και βγήκε δεύτερος. Το 1998 πήρε ως ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ 7.737 ψήφους σε σύνολο 28.474 εγκύρων ψηφοδελτίων.
Στο δεύτερο γύρο βγήκε δήμαρχος, γιατί η πλειοψηφία δεν ήθελε το Φωτιάδη.
Το 2011 ο Σωτήρης Ντούρος, δήμαρχος Αχαρνών, φεύγει ως υπάλληλος από το δήμο Φυλής και βρίσκεται στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και μάλιστα υποψήφιος προϊστάμενος τομέα.
Απόφαση_13480_2011
Σωτήρης Ντούρος: Η πιο γρήγορη υπηρεσιακή μετακίνηση.
Τελικά η προκήρυξη δεν υλοποιήθηκε.
Στο βιογραφικό του σημείωμα ο δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος αναφέρει
Σε όλη τη διάρκεια από την απόκτηση του πτυχίου του έως σήμερα, ο Σωτήρης Ντούρος διατηρεί τεχνικό γραφείο μελετών στις Αχαρνές, έχοντας εκπονήσει πληθώρα μελετών κτιρίων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Η δραστηριότητα του μελετητικού του γραφείου αποτελεί δε και τη βασική πηγή βιοπορισμού της οικογένειάς του.
Όπως προκύπτει από τα παραπάνω ο Σωτήρης Ντούρος ζει από την απασχόλησή του ως πολιτικός μηχανικός, που έχει εκπονήσει πληθώρα μελετών κτιρίων.
Σήμερα προΐσταται της Πολεοδομίας. Αυτό είναι το σχέδιο δίπλα στο παλαιό Νεκροταφείο.

Παρατηρείστε το κατασκεύασμα στην ανατολική πλευρά του Νεκροταφείου. Όλη η πρασιά των 8 μέτρον έχει καλυφθεί με κτίσμα. Ποιος πολιτικός μηχανικός έβγαλε την άδεια; Ο Σωτήρης Ντούρος προϊστάμενος της Πολεοδομίας θα κάνει κάτι για αυτό;

ΑΥΤΆ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ ΆΛΛΟ

Ο Θόδωρος έκανε μία συνέντευξη στην εφημερίδα το Βήμα στις 3 Ιανουαρίου 2011. (κλικ εδώ)

ΙΔΟΎ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ, ΠΟΙΟΣ ΕΊΣΑΙ ΕΣΎ

//
//
//

Η “ΑΧΑΡΝΑΪΚΗ” ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΕ – ΦΎΛΛΟ 49 ΤΗΣ 15ΗΣ ΙΟΥΛΊΟΥ 2012

Αναρτήθηκε από τον/την koszig στο 14 Ιουλίου 2012

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια