ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !! Ο κόσμος πεινάει και ο ΑΣΔΑ ξοδεύει αλόγιστα!!!




LEFTA YPARXOYN
Από ότι φαίνεται τον ΑΣΔΑ ( ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ) δεν τον έχει πιάσει η κρίση και αυτό μπορεί να το δει κανείς εύκολα εάν κοιτάξει στην διαύγεια τι ποσό θα δαπανήσουν για μια εκδήλωση που θα διοργανώσει σήμερα (12/7)στο Δημαρχείο του Αιγάλεω. Είναι μια εκδήλωση όπου θα έρθουν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα για τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας και αυτή η εκδήλωση θα στοιχίσει 23,370,00 ευρώ!!!
Θα ήθελα να μάθω από περιέργεια τι εμπεριέχει αυτή η εκδήλωση που στοιχίζει τόσα πολλά λεφτά! Μήπως θα έχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με πρωτοκλασάτα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου; Μήπως θα έχει μπουφέ με φασιανούς και ακριβά κρασιά; Τι θα έχει ποια αυτή η εκδήλωση και θα στοιχίσει τόσο; Γάμο εάν έκαναν με 200 καλεσμένους με πλήρες μενού και ζωντανή μουσική δεν θα στοίχιζε τόσο! Ήμαρτον με αυτές τις σπατάλες , δεν βλέπουν τι γίνετε γύρο τους; Όλη η Δυτική Αθήνα στενάζει από την φτώχεια και την ανεργία και ο ΑΣΔΑ ξοδεύει σκανδαλωδώς κάργα χρήμα. Φανταστείτε ότι οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας πήραν για πυροπροστασία από 20.000 έως 25.000 έκαστος που εδώ θα δουλέψουν και άνθρωποι , ο ΑΣΔΑ δίνει μονοκοπανιά 23.000 για μια εκδήλωση!
Δείτε εδώ την ανάρτηση στην Διαύγεια και ελπίζουμε να μας πει κάποιος από τον ΑΣΔΑ αναλυτικά γιατί τόσα πολλά αυτή η εκδήλωση!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια