ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ ΠΩΛΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ




Σοκ προκαλεί η είδηση πως ηλικιωμένοι συνδημότες μας προμηθεύονται «φάρμακα» από πάγκους των Λαϊκών Αγορών αγνώστου προελεύσεως και φυσικά ποιότητας!
Η είδηση ήρθε στην δημοσιότητα όταν μετά από ελέγχους των ειδικών κλιμακίων του Υπουργείου Ανάπτυξης στις λαϊκές αγορές των Αχαρνών, εντοπίστηκαν παράνομοι πάγκοι
στους οποίους πλανώδιοι πουλούσαν φάρμακα από τη Ρωσία, τα οποία ήταν στα ρώσικα και αλλοιωμένα από τον ήλιο! Η εικόνα έγινε ακόμη πιο τραγική όταν οι ηλικιωμένοι παρακαλούσαν τα μέλη του ειδικού κλιμακίου να μην κατασχέσουν τα φάρμακα, ώστε να μπορέσουν να τα αγοράσουν αφού οι περικοπές στις συντάξεις, αλλά και η δυσκολία να γράψουν τα φάρμακά τους οι γιατροί, τους ανάγκασαν να τα προμηθευτούν από την λαϊκή αγορά αδιαφορώντας για το αν είναι ή όχι καλά!
Εφιστούμε την προσοχή και παρακαλούμε να διαδώσετε την είδηση, ώστε να προστατευτούν όσοι περισσότεροι ηλικιωμένοι γίνεται. Οι πλανόδιοι «κομπογιαννίτες» εξαπατούν τους ηλικιωμένους προσφέροντας τους αλοιφές, χάπια και διάφορα άλλα σκευάσματα σε χαμηλές τιμές, «ενημερώνοντας» τους πως είναι οικονομικά γιατί τα φέρνουν από την Ρωσία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια