ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Κοινωφελούς Εργασίας από Μητρόπολη


Ανακοινώνουμε στους φίλους μας και κατοίκους της Μητροπόλεώς μας τα εξής, τα οποία αναμένονταν εδώ και αρκετό καιρό και πολλοί μας είχαν ζητήσει πληροφορίες.

Ο Φορέας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΟΚΜΕΕ» ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης 3 προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, με την πρόσληψη 234 εργαζόμενων με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πεντάμηνης διάρκειας, οι οποίοι θα συνδράμουν το ανθρωπιστικό έργο της Ιεράς
Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Υποβολή αιτήσεων θα γίνεται, από 15/06/2012 έως 24/06/2012, (9:00-13:00 και 18:00-20:00) στα γραφεία των Ιερών Ναών, αντιστοίχως για το κάθε πρόγραμμα, ως ακολούθως:

1. Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών για την Ανατολική Αττική (54 θέσεις)

2. Στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων για την Δυτική Αττική (60 θέσεις)

3. Στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Πετρουπόλεως για τον Δυτικό Τομέα Αθήνας (120 θέσεις).

Όλες οι σχετικές πληροφορίες (προκηρύξεις – περιλήψεις - έντυπο αίτησης και οδηγίες συμπλήρωσης της) είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Φορέα www.alexandros-pbo.gr.

Οι προκηρύξεις, επίσης έχουν αναρτηθεί στους Δήμους Ιλίου, Πετρουπόλεως, Αγίων Αναργύρων–Καματερού, Φυλής και Αχαρνών και στα ΚΠΑ-ΟΑΕΔ των περιοχών υλοποίησης (Χασιάς 135-Ίλιον και Β. Παγώνα 22 –Αχαρναί).

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (13/08 -17/08) στη διευθνση http://www.alexandros-pbo.gr/
      Κάτι έχει βγει, μπορείτε να τα δείτε στην ανωτέρα διευθυνση

      Διαγραφή
  2. ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για ανατολικη αττικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή