Αποχαιρετισμός σχολικής χρονιάς των νηπιαγωγείων Ζεφυρίου




Μουσικά ΜπαλόνιαΟι μαθητές των νηπιαγωγείων στο Ζεφύρι αποχαιρετίστηκαν συμμετέχοντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Ζεφυρίου σε συνεργασία με το ΙΕΚ Όμηρος, στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου.
παιχνίδια μουσικά μπαλόνια

Οι μαθητές έπαιξαν πρώτα με την Βαβούρα απο τα Μουσικά Μπαλόνια, η οποία τους έκανε ηχοκινητικά παιχνίδια και εκτός απο τα βιβλία που κέρδισαν πήραν όλοι στο τέλος και απο μια ζωγραφιά στα προσωπάκια τους. Τα νήπια έκαναν διαγωνισμό ποντικοουράς, διαγωνισμό απλώματος με μανταλάκια και άλλα ευφάνταστα και διασκεδαστικά παιχνίδια.

παράσταση ΙΕΚ ΟμηροςΣτη συνέχεια ακολούθησε η θεατρική παράσταση με κουκλοθέατρο και τίτλο "Μαγικό Δάσος", απο τις σπουδάστριες τουτμήματος Παιδαγωγικών του ΙΕΚ Όμηρος. Να σημειώσουμε εδώ οτι πρόκειται για πρωτότυπη ιστορία που δημιούργησαν μόνες τους οι ίδιες οι σπουδάστριες όπως και τα σκηνικά και τις κούκλες της παράστασης.
μπαλόνια ΙΕΚ ομηρος

Μετά την παράσταση οι παρεβρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, πήραν όλοι απο μια μπαλονοκατασκευή πάλι απο τις σπουδάστριες του ΙΕΚ Όμηρος.

Ακόμα, οι γονείς έλαβαν στα χέρια τους ένα πολύτιμο οδηγό Α Βοηθειών για Παιδιά, προσφορά απο το ΙΕΚ Όμηρος.

Το έντυπο αυτό περιέχει οδηγίες για:

- αιμοραγίες απο τη μύτη,
- πνιγμό,
- θερμοπληξία,
- τσιμπήματα απο έντομα,
- εμέτους και άλλα πολλά.

ζωγραφιά σε μπάνερ

Μπορείτε να δείτε τον οδηγό Α' Βοηθειών για Παιδιά κάνοντας κλικ εδώ.

Τέλος, ενώ τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να ζωγραφίσουν το καθένα επάνω σε ένα τεράστιο φύλλο χαρτιού, ό,τι θέμα ήθελαν, οι γονείς τους μπορούσαν να δούν απο κοντά τις μοναδικές πραγματικά χειροποίητες δημιουργίες του Τμήματος Παλαίωσης Εικόνων και Χειροτεχνίας του Πνευματικού Κέντρου Ζεφυρίου.δημιουργίες πνευματικού κέντρου

Να αναφέρουμε οτι στην εκδήλωση έδωσαν παρόν ο αντιδήμαρχος Ζεφυρίου και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ραφτέλης, η δημοτική σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου κα Φ. Γιαννοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Β. Φάρκωνας και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κα Β. Γκάγκοση-Λιάκου, αποδεικνύωντας το ενδιαφέρον τους για το Ζεφύρι και τα παιδιά του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια