ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ !!!!


Διαβάσαμε το e-mail της συνδημότισσας μας και για μια ακόμη φορά καταλαβαίνουμε πως ζούμε σε ένα Δήμο που δε λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ. Κανένας δεν ενδιαφέρεται, κανενός το αυτί δεν "ιδρώνει" για τα προβλήματα των δημοτών. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα βολευτούνε στην καρέκλα τους και τίποτα άλλο.Πώς άλλωστε να εξηγήσει κανείς τα όσα 
διαβάζει παρακάτω;

Δίκτυο αποχέτευσης στο ανάκτορο της Κνωσσού
Τότε υπήρχαν . Σήμερα ;;;;;


Αποφάσισα να σας γράψω καθώς αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το Δήμο Φυλής. 
Πρόκειται για μια νέα οικοδομη στην οποία περιμένω εδώ και τρία χρόνια να συνδεθώ με το δίκτυο αποχέτευσης καθώς από τον πρώτο χρόνο έκανα την απαραίτητη αίτηση και 
εξόφλησα το απαραίτητο χρηματικό αντίτιμο. Παρ'όλες τις υποσχέσεις ότι το θέμα θα λυθεί, δεν υπάρχει καμιά
εξέλιξη και έχω φτάσει στο σημειό να είναι το σπίτι έτοιμο και να θέλω να μετακομίσω.Λεπτομέρειες θα βρείτε στην αίτηση για να τεθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Αν και έχουμε καταθέσει την παρακάτω αίτηση για συζητηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φυλής, και ενώ στις 26/6/2012 έγινε δημοτικό συμβούλιο όπου και συζητήθηκαν παρόμοια ζητήματα αποχέτευσης, δεν προσκληθήκαμε και δε συζητήθηκε το δικό μας ζήτημα.

Η αίτηση κατατέθηκε στις 5/6/2012 με αριθμό πρωτοκόλλου 23079/05.06.2012

Σας ευχαριστώ πολύ,
Κουτσουβά Δήμητρα


ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΒΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΣΑΜΟΥΗΛ  1 ΚΑΜΑΤΕΡΟ                                                
Τ.Κ. 134-51                                                                                                        ΠΡΟΣ  ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ
Τηλ. Επικοινωνίας:                                                                                        ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                                                                      ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

ΘΕΜΑ:  Αίτηση για τη σύνδεση στο δίκτυο αποχέτευσης
Στις 26/3/2007 αγοράσαμε το οικόπεδο επί της οδού Οδυσσέως 112 στην περιοχή Ζωφριάς. Πριν από την αγορά αυτή είχαμε συμβουλευθεί την τεχνική υπηρεσία του δήμου Άνω Λιοσίων, από την οποία μας ενημέρωσαν ότι η εν λόγω περιοχή είναι εντός του σχεδίου πόλεως και ότι υπάρχει εφαρμογή του σχεδίου αυτού.
Στην συνέχεια, την 24/2/2009, η πολεοδομία του Δήμου Ανω Λιοσίων μετά από αίτησή μας,
Προχώρησε στην έκδοση αδείας οικοδομής με αριθμό 1016/09.
Ως οφείλαμε συγχρόνως με τις εργασίες της οικοδομής προχωρήσαμε σε αίτηση για σύνδεση με το αποχετευτικό δύκτιο της πόλης, η οποία είναι υποχρεωτική στον δήμο μας. 
Στις 17/6/2009 εκδόθηκε βεβαίωση χρέους αποχέτευσης για την οικία μας (κωδ. οικοπέδου 150563 & κωδ. ιδιοκτήτη 33064) συνόλου 558,44 ευρώ, ως και δικαίωμα σύνδεσης αξίας 244,68 ευρώ.Η εν λόγω βεβαίωση ανέφερε ότι η οφειλή αφορά τον αγωγό αποχέτευσης που πέρασε από τις προσόψεις της ιδιοκτησίας μας. Τα ανωτέρω ποσά εξοφλήθηκαν άμεσα ως κάτωθι: Το ποσό α)244,68 που αφορά το δικαίωμα της σύνδεσης την 17/6/2009 με το υπ. αρ. 12195 σειρά Α βεβαιωτικό σημείωμα και β) το ποσό εκ 558,44ευρώ με το υπ.αρ.15902/25-9-2009 με εφ΄απαξ καταβολή για την εξόφληση του ποσού που αφορά τον αγωγό αποχέτευσης.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών για την κατασκευή οικοδομής, επισκεφθήκαμε επανειλημμένως την τεχνική υπηρεσία του  Δήμου Φυλής, όπως και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο κ.  Μηλιώνη, ο οποίος στην τελευταία συνάντηση μας διαβεβαίωσε ότι έως το τέλος Μαρτίου θα είχε διευθετηθεί το θέμα.
Σας ενημερώνουμε ότι το σπίτι είναι αποπερατωμένο, και μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουμε εγκατασταθεί πλήρως σε αυτό.
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε ως πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου αφου  ενημερωθείτε από την τεχνική υπηρεσία του δήμου , και εκτιμώντας  την σοβαρότητα  του προβλήματος ,να το θέσετε στο δημοτικό  συμβούλιο της πόλης μας, για να δοθεί λύση άμεσα.      
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι στην ίδια οδό εκκρεμούν και άλλες δύο αιτήσεις στις ιδιοκτησίες Α.ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ και Β. ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ. Οι ανωτέρω Αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και βρίσκονται στην διάθεσή σας για οποια πληροφορία.  
Καματερό, .…/…./2012

Η αιτούσα
Κουτσουβά Δήμητρα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια