Τις επόμενες ημέρες η καταβολή δεδουλευμένων στη Φυλή



E-mailΕκτύπωσηPDF
 
Μέσα στην εβδομάδα θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους του δήμου Φυλής, καθώς εξασφαλίστηκε μέρος των χρημάτων από τα αντισταθμιστικά του ΧΥΤΑ και ήδη ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες. 
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Φυλής, τα συγκεκριμένα χρήματα είχαν εξασφαλιστεί εδώ και μια εβδομάδα αλλά γραφειοκρατικές διαδικασίες εμπόδιζαν την εκταμίευσή τους. Παράλληλα, ζήτησε από τα στελέχη της αντιπολίτευσης να αντιμετωπίζουν με σεβασμό και όχι με μικροπολιτικές σκοπιμότητες θέματα μισθοδοσίας των εργαζομένων στο δήμο, τουλάχιστον όσοι είχαν στο παρελθόν την ευθύνη αυτής της μισθοδοσίας.


Read more: http://www.pitsounicity.gr/2012-03-28-18-54-18/17545-2012-06-28-16-32-16.html#ixzz1z7e1rAp6

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κυρίες και Κύριοι εργαζόμενοι στον Δήμο Φυλής συναισθανόμενοι και τον κοινωνικό σας ρόλο σε αυτή την κοινωνία εξηγήστε μας, πώς αντιμετωπίζετε την ύπαρξη και την παράνομη και παράλογη λειτουργία της καρκινοχωματερής Άνω Λιοσιων-Φυλής που μας σκοτώνει όλους εμάς και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας από το 1960. Άν όπως αναφέρετε στην ανακοίνωση του σωματείου σας αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα και εξυπηρετείται σχεδόν όλα τα έκτακτα και επείγοντα κοινωνικά περιστατικά που προκύπτουν, σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε στο εξής ερώτημα:

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ 758 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ:
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
    Ή
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ;

    Γιατί μόνο άν κλείσει άμεσα, οριστικά και αμετάκλητα η καρκινοχαβούζα-χωματερή Άνω Λιοσιων-Φυλής τότε μόνο μπορείτε να καλέσετε τους κατοίκους να σταθούνε πλάι σας και να κατανοήσουν ότι μια πόλη αντιμετωπίζει με επιτυχία τα προβλήματά της και βαδίζει σταθερά σε δρόμους Ανάπτυξης, όταν οι υπάλληλοι που καλούνται να υλοποιήσουν αυτά, έχουν εξασφαλίσει το αυτονόητο, να πληρώνονται όταν εργάζονται και όχι να πληρώνονται όταν και εάν έχουν να τους πληρώσουν.

    Επειδή πολλοί επικαλούνται την θεωρία ότι άν κλείσει η καρκινοχωματερή Άνω Λιοσιων-Φυλής τότε δεν θα υπάρχουν χρήματα για τις ανάγκες του δήμου.

    Εμείς οι κάτοικοι της Φυλής τους απαντάμε: "ΧΩΡΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;;;;"

    Αναμένουμε την απάντησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή