Μέσα σε 17 μήνες θα μπορούσατε να είχατε βρει 17 λύσεις……



Μιας και ο Δήμαρχος Φυλής, μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Σ., ενεργώντας κατά τον πλέον αντιδημοκρατικό τρόπο, δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να δευτερολογήσω στο ερώτημα που έθεσα για τον Προαστιακό στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης, το πράττω δια της παρούσης.
Κύριε Δήμαρχε,
Το ιστορικό για το χώρο του παρκινγκ δίπλα στον Προαστιακό το γνωρίζω καλά. Αδιάβαστος 
δεν έχω υπάρξει ποτέ στα προβλήματα του τόπου.
Το ερώτημα που έθεσα κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. είναι απλό:

Τι σκοπεύετε να κάνετε με το παρκινγκ του Προαστιακού που μόνο παρκινγκ δεν το λες. Θα συνεχίσουν οι κάτοικοι να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους σε αυτήν την άναρχη αλάνα που έχει γίνει μαγνήτης παραβατικότητας ή υπάρχει κάποια μελέτη ανάπλασης του χώρου από τον Δήμο να λειτουργήσει ως οργανωμένος χώρος όπως απαιτεί η ασφάλεια των πολιτών;
Και τι απαντήσατε σε αυτό το απλούστατο ερώτημα; Ουδείς κατάλαβε. Μπλέξατε στην απάντησή σας πρώην υπουργούς, πήγατε να μεταθέσετε ευθύνες ακόμα και σε μένα λες κι εγώ διοικώ. 
Μα εσείς είστε ο Δήμαρχος. Από εσάς περιμένει ο κόσμος να πηγαίνετε σε υπουργούς για να λύσετε τα προβλήματα. Τόσοι συμπολίτες μας έχουν δει εκεί τα αυτοκίνητά τους κατεστραμμένα.  Τόσοι άνθρωποι έχουν κινδυνέψει. Τι περιμένετε.
Βέβαια για να μην σας αδικώ, είπατε και κάτι στην απάντησή σας που όλοι το κατάλαβαν. Είπατε κάποια στιγμή πως είστε μόνο 17 μήνες Δήμαρχος. Απαράδεκτη απάντηση που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα, αν δεν το έχετε καταλάβει.
 Μέσα σε 17 μήνες θα μπορούσατε να είχατε βρει 17  λύσεις.   
Κύριε Δήμαρχε δεν χρειάζονται πολλά - πολλά. Ένα πράγμα μόνο πρέπει να κάνετε.
Σηκωθείτε  από την καρέκλα. Κοιτάξτε να δώσετε λύση στα προβλήματα του τόπου.
Θανάσης Σχίζας
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια