Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Αγίους Αναργύρους


Λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Αγ. Αναργύρων/Καματερού, από τις 30 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου.
Α)    Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε πλάτος 2,5μ. περίπου από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Λ. Δημοκρατίας, σε διάφορα τμήματα αυτής.
Β)    Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο μεταξύ των οδών Θάσου και Γούναρη τμήμα της και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αχαρνές, στο μεταξύ των οδών Θάσου και Κ. Παλαμά τμήμα της.
Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Αχαρνές από το
εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος και στην κατεύθυνση προς Αθήνα με εκτροπή στην Λ. Δημοκρατίας, δεξιά Κ. Παλαμά, αριστερά Μαραθώνος, αριστερά Γούναρη, δεξιά Λ. Δημοκρατίας και συνέχεια κανονικά.
Γ)    Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε τριάντα (30) χλμ./ ώρα στην περιοχή των έργων.
Δ)    Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός οχήματος σε ολόκληρο το μήκος της οδού Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ε)    Καθορισμός της οδού Μαραθώνος ως προτεραιότητας έναντι της οδού Δ. Γούναρη.
ΣΤ)    Καθορισμός της αριστερής στροφής από Κ. Παλαμά έως Μαραθώνος, ως προτεραιότητας έναντι όλων των κατευθύνσεων των παραπάνω οδών στη συμβολή τους.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
 

Read more: http://pitsounicity.gr/2011-07-03-20-25-02/16770-2012-05-30-21-45-01.html#ixzz1wQbb8bbN

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια