Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΠΡΟΣ ΟΔΟ ΡΕΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΗΚΕ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ & ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ  29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ  ΟΔΟ ΡΕΑΣ.


Η  ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ  Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ Ι.Ν. , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΙΔΑΣ. 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ & ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ  ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ   ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ: Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ κ. ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.

ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΝΗΣΙΔΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΝΗΣΙΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΞΕΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ   ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ.


ΠΡΙΝ

ΠΡΙΝ


ΜΕΤΑ


ΜΕΤΑ

ΠΗΓΗ:http://syllogoszofrias.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ενταξει τωρα τα λυσαμε τα προβληματα μας,τωρα πλεον καθε κυριακη θα εκκλησιαζομαι και θα γλυτωνω 400 μετρα...οπου εκκλησια και χαρα ο δημος μας πρωτος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και το πανοραμα ,που ειναι ολοι οι δρομοι γεμετοι τρυπες, εμφανιστηκαν συνεργεια του δημου και επι τρει τις εκλειναν.ενοοιται πως μονο στους δρομους που θα περασει ο επιταφιος, για να μη σκοτωθει καποιος ανθρωπος τις αγιες τουτες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή