Πρόγραμμα σίτισης μαθητών


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ


Πρόγραμμα σίτισης μαθητών 2ου  Γυμνασίου Ζεφυρίου

Στα πλαίσια των ανησυχητικών δεδομένων σχετικά με τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας και τις πιθανές συνέπειες στη διατροφή και την υγεία των παιδιών, το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» χρηματοδοτεί Πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και σίτισης Δημοτικών και Γυμνασίων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας.
Το σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό το οποίο θα διαρκέσει από τον Απρίλιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς και θα πραγματοποιηθεί με τη διανομή δύο διατακτικών τροφίμων για το σούπερ μάρκετ ανά μήνα σε κάθε μαθητή
Θα συμμετέχουν και θα πάρουν διατακτική(δωροεπιταγή)  όλα τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου την Παρασκευή 6 Απριλίου και ώρες 08:00 – 14:00  και 17:00 – 19:00. Ενημερωτικό σημείωμα με οδηγίες έχει δοθεί ήδη στα παιδιά.
Το πρόγραμμα υλοποιεί η επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis, σε συνεργασία  με επιστημονικούς συνεργάτες της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με χρηματοδότηση από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και στην ομάδα προγράμματος που στηρίζει επιστημονικά και οικονομικά τους μαθητές μας δείχνοντας την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό τους.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την  προσπάθεια που κατέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος λειτουργώντας ως «τοίχος προστασίας» για τα παιδιά μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Σχίζας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια