ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ


ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΠΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 49  ΑΘΗΝΑ ( ΛΑΜΠΡΙΝΗ )
ΤΗΛΕΦΩΝΑ  :  6972222145   210 2922237.
                                                                                      Αθήνα 23-3-2012
                   ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΔΑΣΙΚΩΝ   ΧΑΡΤΩΝ
       Στην δημοτική κοινότητα Φυλής του Δήμου  Φυλής
              Τι   πρέπει να κάνουν οι πολίτες
        Με την 1190/23-3-2012 απόφαση της Αποκεντρωμένης Δ/σης Αττικής ,αποφασίσθηκε η ανάρτηση των δασικών χαρτών στην περιοχή της δημοτικής Κοινότητας Φυλής του Δήμου Φυλής και οι οποίοι θα αναρτηθούν εντός των αμέσως προσεχών ημερών.
     Κατά την ανάρτηση των δασικών χαρτών υπάρχει ενδεχόμενο μέρος
από τις εκτός σχεδίου ιδιοκτησίες να έχουν συμπεριληφθεί στους χάρτες ως δάση και δασικές εκτάσεις.
     Για τον λόγο αυτό σε προθεσμία 60 ημερών από την ανάρτηση θα πρέπει οι ιδιοκτήτες που θίγονται,να ασκήσουν αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου του δασικού χάρτη, στις αρμόδιες επιτροπές που προβλέπει ο νόμος .
Με τις αντιρρήσεις θα πρέπει να υποβληθούν τίτλοι ιδιοκτησίας, να αναφερθούν οι συντεταγμένες του κτήματος, να καταβληθεί ειδικό τέλος και να προταθεί τεχνικός σύμβουλος για την υποστήριξη των αντιρρήσεων.Με την εκπνοή της προθεσμίας των 60 ημερών δεν προβλέπεται από τον νόμο εξέταση των αντιρρήσεων από δευτεροβάθμια επιτροπή.
Για να έχουν  αποτέλεσμα οι αντιρρήσεις  τους πρέπει να διαθέτουν μελέτη - έκθεση φωτοερμηνείας της ιδιοκτησίας τους   επί τη βάσει αεροφωτογραφιών  της ΓΥΣ , του ΟΚΧΕ ή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης , με την οποία να αποδεικνύεται ο αγροτικός χαρακτήρας της ιδιοκτησίας από του έτους  1929 μέχρι σήμερα .
     Το Γραφείο μας ως διαθέτον την τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία ,αναλαμβάνει την άσκηση αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών, την σύνταξη μελετών ερμηνείας αεροφωτογραφιών, την χορήγηση συντεταγμένων οιασδήποτε ιδιοκτησίας και την υποστήριξη των αντιρρήσεων  ενώπιον των αρμοδίων επιτροπών.
             Τηλέφωνα  :  6972222145     210 2922237

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια