ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ; (Αποκλειστικό Ιστορικό Βίντεο)

Ποίος κάνει αυτή την ερώτηση.
Η απάντηση σε λίγο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους φίλους για τα βίντεο που μας έστειλαν.
Δείτε παρακάτω που ο Δήμαρχος Φυλής ζητάει από την αστυνομία να συλλάβει τους διαδηλωτές



Δε ξέρουμε αν πήρε απάντηση στο ερώτημα του πάντως οι διαδηλωτές δεν συνελήφθηκαν. 












ανεβάζουμε τα βίντεο όπως μας τα στείλανε χωρίς να λογοκρίνουμε και να μοντάρουμε τίποτα.

ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΙΩΠΗΡΟΙ, ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 25-3-2012. ΘΕΛΗΣΕ ΔΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. (ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΓΡΑΦΕ: "ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ - ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ. 47 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΣΟΔΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ").


25-3-2012 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ στα Α Λιόσια



Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Διαβάσαμε τις προκηρύξεις του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. που μοίρασαν οι ΄΄διαδηλωτές ΄΄ επίσης ακούσαμε και τα συνθήματα περί χωματερής, ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής. Αλλά ρε παιδιά δεν είπανε στο κόσμο αυτοί που τα μοίραζαν τι είναι ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Δεν είχαν και πολύ χρόνο θα μου πείτε γιατί άρχιζαν και οι ομιλίες και η κατάθεση στεφάνων. Ο.Κ. Να Βοηθήσουμε: ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πρόεδρος Πέτρος Κωνσταντίνου. Στα link παρακάτω θα δείτε τι πρεσβεύει και που πρωτοστατεί με το προκάλυμμα λαϊκού εργατικού κόμματος . Είναι από αυτούς που μαζί με τους οικολόγους πράσινους και τους συριζέους θέλουν να μπαστακώσουν στην Ελλάδα αυτούς τους φτωχούς φουκαράδες που έφερε εδώ η άλλη πλευρά του πολίτικου συστήματος λαθραία και παράνομα, πληρώνοντας από 2000 $ εως 5000 $ ο καθένας ( μια ολόκληρη περιουσία για τα δεδομένα της πατρίδας τους. Που τα βρίσκουν άραγε τόσα χρήματα αφού δεν έχουν στον ήλιο μοίρα , ποιος τους τα δίνει; Και δε μιλάω για την αραβική άνοιξη που εξελίχτηκε σε αραβικό χειμώνα).
    Είναι λοιπόν από τους μεγαλύτερους υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων ,της πολυπολιτισμικότητας ,και της χαλβαδοποίησης των λαων, της διάλυσης του Ελληνικού Κράτους και Έθνους και για αυτό δεν σέβονται ούτε τις Εθνικές επετείους, γιατί για αυτούς δεν υπάρχει Ελληνικό έθνος ούτε Έλληνες ούτε Ιστορία. Υπάρχει μόνο η Παγκοσμία εργατική τάξη, η βάση δηλαδή, αυτού που λένε και κτίζουν έντεχνα οι ηγέτες της Αμερικής και της ευρωπαϊκής ένωσης (οι όποιοι έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση τους λαούς τους συμφώνα με τις επιταγές των Σιωνιστών) για παγκοσμιοποίηση, γιατί είναι αδύνατο να υπάρχει μια παγκοσμιοποίηση εάν δεν υπάρχει ένας παγκόσμιος λαός, χωρίς ιστορικές μνήμες χωρίς τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του κάθε λαού και έθνους , χωρίς διαφορετική θρησκεία . Δηλαδή ύπουλα, στρώνουν το χαλί σε αυτούς που τάχα κατηγορούν. Και όσο αφορά της διαδηλώσεις και τις διαμαρτυρίες γίνονται για δυο λόγους. Πρώτον: για να δημιουργήσουν αναστάτωση και να δοθεί η εντύπωση ότι αγωνίζονται και αντιστέκονται για τα δίκαια αιτήματα της λαϊκής τάξης, η οποία βέβαια πρέπει να απαγκιστρωθεί από δεσμεύσεις όπως η έννοια της εθνότητας ή της εθνικής ανεξαρτησίας ή της Πατρίδας ή τα θρησκευτικά πιστεύω του. Έννοιες τις οποίες έχουν σβήσει από το λεξιλόγιο τους αφού τους φέρνει αλλεργία μόνο το άκουσμα τους. Έννοιες που πρέπει να αποτινάξουμε, να ξεχάσουμε εάν θέλουμε να απελευθερωθούμε από την κεφαλαιοκρατία και στους βιομηχάνους . Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο ρε παιδιά . Και δεύτερον επειδή χρησιμοποιούν θέματα που είναι ευρέως αποδεκτά από τον απλό κόσμο όπως π.χ η χωματερή, τα χαμηλά μεροκάματα οι ανύπαρκτες συντάξεις, προσπαθούν να προσελκύσουν και να προσηλυτίσουν απλό κόσμο στις τάξης τους, ιδιαίτερα νεαρόκοσμο που λόγο ηλικίας είναι γεμάτος αμφισβήτηση , ερωτηματικά και ενέργεια που θέλουν κάπου να την εκτονώσουν . Δείτε λοιπόν τον ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. (ο κύριος με το άσπρο μούσι δίπλα σε στον κουστουμαρισμένο αλλοδαπό είναι ο Πέτρος Κωνσταντίνου υποψήφιος Δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ( βγήκε τελικά ο Καμίνης και μαζί με τον επιτυχημένο πρώην υπουργό του πολίτη Παπουτσή έφεραν την νομιμότητα και την ηρεμία στην Αθήνα ) και δίνει οδηγίες στον κουστουμαρισμένο φουκαρά αλλοδαπό εργάτη για να πάνε προς την Ομόνοια, ο κουστουμαρισμένος με τη σειρά του το μεταφέρει στον τύπο με το μεγάφωνο και αυτός κατευθύνει τους αγανακτισμένους λαθρομετανάστες στην Ομόνοια. Το video είναι από διαδήλωση και επεισόδια από λαθρομετανάστες.) επίσης δείτε τον να απονέμη φόρο τιμής στου νεκρούς της συριακής επανάστασης και της αραβικής άνοιξης που πατρονάρεται από τις μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη ενώ οι δικοί του χθεσινοί ΄΄ διαδηλωτές ΄΄ δεν σεβάστηκαν την απονομή τιμής στους Έλληνες Αγωνιστές και Νεκρούς του 1821.
    Αυτά. Έτσι για να μην πέφτει ο απλός κοσμάκης στις παγίδες που του στήνουν τα λαμόγια του συστήματος. Καμαρώστε τον.
    http://www.youtube.com/watch?v=fq6ScE3eNHY

    http://www.youtube.com/watch?v=CnouhUwcovk

    http://www.youtube.com/watch?v=MUCWB5D-ivc&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου τοσα πολλα που γραφεις ,διαβαστα μονος σου...

      Διαγραφή
    2. σαν να εχεις δικαιο,αυτος ο κυριος θα μας φερει τους εγκληματιες λαθρομεταναστες στο στρατοπεδο της ΜΑΚ,αυτους τους κατατρεγμενους που πληρωσαν και 5000 ευρω για να ερθουν[να μου πεις τι ειναι 5000 ]..

      Διαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ


    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ , ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ PARAPONOFYLIS , ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ .

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ VIDEO , ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΟΥΤΕ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΟΥΤΕ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΣΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,Ο ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ , ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821. ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ.

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΙ.

    ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ .

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ :

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ?? ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΣΕΒΟΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 21 ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.

    ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ,ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΕΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ -ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ- ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ- ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ - ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ -ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ -ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ . ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ . ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΘΙΑ!!!!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΧΤΕΣ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

    ΔΑΔΑΝΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και συ κυριε Νικηφορε γραφεις τοσα πολλα,διαβαστα μονος σου...

      Διαγραφή
  3. Ρε παιδιά ας στείλει κάποιος το video με τις απειλές του Δημάρχου να συλληφθούν πολίτες, την 25 Μαρτίου στον Λαζόπουλο ή στους ΑΜΑΝ. Θα γελάσει το Πανελλήνιο με την χούντα που βιώνουμε σε αυτό τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που την ειδες τη χουντα,πληρης δημοκρατια,ουτε ενα γιαουρτι δεν επεσε....

      Διαγραφή