ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ " Eορτές των Ειδικών Σχολείων Ζεφυρίου και Ελευσίνας"


         
          

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ελευσίνα, 23 Δεκεμβρίου 2011
Ταχ. Δ/νση:             Ταχ. Κώδικας:      Τηλέφωνο:            Τηλεομοιοτυπία:
Πληροφορίες:
Ηλεκτρ. Δ/νση: 
Ηρώων Πολυτεχνείου 78
192 00  -  ΕΛΕΥΣΙΝΑ
213 2047 060
210 5560807
Μηλιδάκης Ιωάννης
imilidakis@patt.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις εορτές των Ειδικών Σχολείων Ζεφυρίου και Ελευσίνας η Αντιπεριφερειάρχης κα Σταυρούλα Δήμου

Δείχνοντας έμπρακτα το δεδηλωμένο ενδιαφέρον της για τα άτομα και ιδίως για τα  παιδιά με διαφορετικότητα, η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής
κα Σταυρούλα Δήμου παρευρέθηκε στις χριστουγεννιάτικες γιορτές των ειδικών σχολείων Ζεφυρίου και Ελευσίνας.

«Το έργο που επιτελούν τα ειδικά σχολεία είναι πολύ δύσκολο αλλά και εξαιρετικά σημαντικό. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη να προετοιμάσουν εκείνους τους συνανθρώπους μας, που η φύση και οι καταστάσεις τους στέρησαν αυτό που οι υπόλοιποι θεωρούμε αυτονόητο, έτσι ώστε «αύριο» να μπορέσουν να συμμετέχουν ισότιμα στο κοινωνικό γίγνεσθαι», σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης, η οποία συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο, καθώς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Στο τέλος της εκδήλωσης η κα Δήμου συνομίλησε με έναν – έναν ξεχωριστά τους μαθητές και τις μαθήτριες, θέλοντας να τους μεταδώσει πέρα από τις εγκάρδιες ευχές της για τα  Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, μήνυμα αισιοδοξίας για να συνεχίσουν τις προσπάθειες και τις σπουδές τους. Επίσης τους προσφέρθηκαν τρόφιμα και παιγνίδια, τα οποία συνέλεξε η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής από προσφορές των εταιρειών Χαρτεμπορική Cosmos-Copy AEBE, Γαλακτοβιομηχανία Ηπείρου “ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ”, ΑΓΡΟΒΙΜ ΑΕ, GAEA – ΓΑΙΑ Τρόφιμα ΑΒΕΕ, OLIVELLAS AE και ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ.     



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια