Τηλεόραση από τους πολίτες για τους πολίτες


Τηλεόραση από τους πολίτες

Μια αξιόλογη προσπάθεια ενημέρωσης ξεκίνησε από νέους ανθρώπους, χωρίς εξαρτήσεις, διαφημίσεις, χορηγούς και επιδοτήσεις....
Μια αξιόλογη προσπάθεια ξεκίνησε από μια ομάδα νέων ανθρώπων. Χωρίς εξαρτήσεις. Χωρίς διαφημίσεις, χορηγούς και επιδοτήσεις. Μόνο με την οικονομική στήριξη των πολιτών. Να πως περιγράφουν οι ίδιοι το εγχείρημα:
Ξεκινάμε από την Κρήτη αλλά δεν μένουμε γεωγραφικά μόνο σε αυτήν. Δίνουμε βήμα στους ανθρώπους, στις ιδέες, στα προβλήματα
του νησιού.




Το περιβάλλον, τα προβλήματα της γειτονιάς, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο πολιτισμός, οι εργασιακές σχέσεις, οι επιπτώσεις της κρίσης, τα ζητήματα των μεταναστών, μας τραβούν ιδιαιτέρως την προσοχή χωρίς να αποκλείονται και άλλες θεματικές.
Νομίζουμε πως η σημερινή υπερπληροφόρηση έχει τα ίδια αποτελέσματα με την απόκρυψη των ειδήσεων. Για αυτό παρουσιάζουμε ένα site που έχει λίγα και (ελπίζουμε) καλά θέματα. Κατά κύριο λόγο με πρωτογενές τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Δεν φτιάχνουμε ένα «portal» που έχει εδώ και τώρα όλες τις ειδήσεις. Δημοσιεύουμε τη δουλειά μας με τον ρυθμό που επιτρέπουν οι δυνατότητες της ομάδας παραγωγής.
Ωστόσο, δεν αφορίζουμε την τηλεόραση, αντιθέτως διαλέγουμε και αναδημοσιεύουμε εκπομπές, συνεντεύξεις, τηλεοπτικές παραγωγές που αναφέρονται στην Κρήτη και συμβάλλουν στην αληθινή ενημέρωση ενώ χαιρόμαστε όταν δικά μας ρεπορτάζ βρίσκουν το δρόμο προς τα τηλεοπτικά κανάλια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια