ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ



«Προσπαθήστε να θυμηθείτε ότι η καρδιά των Χριστουγέννων είναι μια καρδιά προσφοράς, μια ανοιχτή καρδιά η οποία σκέφτεται πρώτα τους άλλους.

Η γέννηση του Ιησού Χριστού είναι το πιο σημαντικό γεγονός στην ιστορία, επειδή συμβολίζει την εισαγωγή του καλύτερου γιατρικού, αυτού της αγάπης, σε έναν άρρωστο κόσμο. Ενός φάρμακου που γιατρεύει καρδιές για πάνω από 2000 χρόνια».

Με τα λόγια αυτά ο διάσημος αμερικανός αρθρογράφος Τζορτζ Μάθιου Άνταμς περιγράφει το μήνυμα που στέλνει η Γέννηση του Χριστού, που δεν είναι άλλο από την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπό μας.

Τούτες τις Άγιες Μέρες ας κάνουμε τον απολογισμό μας και ας αφήσουμε τον
Θεάνθρωπο που θα γεννηθεί σε λίγες ώρες να ξεκλειδώσει την καρδιά μας και να την πλημυρίσει με αγάπη, αποτινάσσοντας από πάνω μας την θλιβερή μοναξιά που επιβάλει ο άκρατος εγωισμός.

Τότε, πίσω από τα φωτεινά λαμπιόνια θα δούμε θλιμμένα πρόσωπα παιδιών που υφίστανται κάθε μορφής κακοποίηση, γέροντες που έχουν απομείνει μόνοι, ανθρώπους να μένουν βυθισμένοι στην μοναξιά τους και στη φτώχεια τους.

Ας τους πλησιάσουμε για να τους προσφέρουμε μια ζεστή αγκαλιά, έναν τρυφερό λόγο, ένα χάδι από τα βάθη της καρδιάς. Μόνο με τα χρήματα δεν κλείνουμε τις πληγές της ψυχής, με αυτά μπορούμε να καλύψουμε κάποιες βασικές τους ανάγκες. Ας τους προσφέρουμε λίγα γλυκίσματα και ζεστό φαγητό από αυτό που ετοιμάσαμε στο σπίτι μας. Ας τους πούμε Χρόνια Πολλά.

Θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε με το να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον, επιστρέφοντας στις ανθρώπινες αξίες και ενισχύοντας τους οικογενειακούς δεσμούς που αφήσαμε να ατονήσουν.

Αυτά τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2012 που «ανατέλλει» σε λίγες μέρες, είναι όσο ποτέ πιο επίκαιρη η ευχή «Επί Γης Ειρήνη».

To Δ.Σ του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ   εύχεται ολόψυχα υγεία και ευτυχία σε όλους τους ΠΑΝΟΡΑΜΙΤΕΣ & ΠΑΝΟΡΑΜΙΤΙΣΕΣ , σε όλους τους φίλους του Συλλόγου μας , σε όσους συνεργάστηκαν και συνεργαστήκαμε μαζί τους .


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 
&
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΔΑΔΑΝΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια