Ολοκληρωμένη παρέμβαση στη διαβούλευση για την προκαταρκτική προκήρυξη της Περιφέρειας Αθηνών που αφορούν τις μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων του Δήμου Φυλής

Posted in Διαχείρηση απορριμμάτων - Ανακύκλωση - on 16/11/2011 by attikosparatiritis
Ολοκληρωμένη παρέμβαση στη διαβούλευση σχετικά με την προκαταρκτική προκήρυξη της Περιφέρειας Αθηνών που αφορούν σε κατασκευαστικές εργασίες για μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων, επιχειρεί ο Δήμος Φυλής με επιστολή που υπογράφεται από τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπουραίμη και με αποδέκτη την Περιφέρεια Αττικής.
Το οκτασέλιδο υπόμνημα του
Δήμου Φυλής, αποτελείται από εισαγωγικό σημείωμα όπου επισημαίνεται η πλήρης ανατροπή του Περιφερειακού σχεδιασμού και τρείς ενότητες. Στην πρώτη ενότητα παρατίθεται  ένα μικρό ιστορικό, το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία του ΧΥΤΑ καθώς και οι ευθύνες της κεντρικής διοίκησης για τις καθυστερήσεις και τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που ακυρώνουν η μια την άλλη.
Στη δεύτερη ενότητα ο Δήμος Φυλής θέτει 12 ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης και σχετίζονται μεταξύ άλλων με τον σχεδιασμό που προωθείτε την εμπλοκή των ιδιωτών και τις διαφορετικές εκτιμήσεις για το κόστος.
Στην τρίτη ενότητα, ο Δήμος Φυλής αναπτύσσει τις θέσεις του για την Οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική αποκατάσταση της περιοχής του Δήμου Φυλής.
Διαβάστε εδώ περισσότερα για την παρέμβαση του δήμου Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια