ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ & ΕΞΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ



ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ & ΕΞΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ
Εκτός ορίων η κατάσταση εδώ και μία εβδομάδα! Εκτός ορίων βρίσκεται η βεντέτα που έχει ξεσπάσει εδώ και μία εβδομάδα ανάμεσα σε τσιγγάνους. Χτες το βράδυ οι πυροβολισμοί ανάμεσα σε δύο ομάδες τσιγγάνων κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους κατοίκους όχι μόνο του Ζεφυρίου, αλλά και των Αχαρνών

Εκτός ορίων βρίσκεται η βεντέτα που έχει ξεσπάσει εδώ και μία εβδομάδα ανάμεσα σε τσιγγάνους. Χτες το βράδυ οι πυροβολισμοί ανάμεσα σε δύο ομάδες τσιγγάνων κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους κατοίκους όχι μόνο του Ζεφυρίου, αλλά και των Αχαρνών. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να μεταφερθούν τραυματισμένοι από πυροβόλα όπλα στο Θριάσιο Νοσοκομείο και στο ΚΑΤ έξι τσιγγάνοι, ο ένας εκ των οποίων υπέκυψε σήμερα το πρωί.
Η χτεσινοβραδυνή συμπλοκή στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου, καθώς εδώ και μία εβδομάδα το Ζεφύρι και η ευρύτερη περιοχή της Αυλίζας, έχει μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη. Να σας θυμίσουμε πως την Δευτέρα στις φλόγες τυλίχτηκε το σπίτι και η μάντρα επαγγελματικών αυτοκινήτων ενός από τους πιο πλούσιους και γνωστούς τσιγγάνους της περιοχής, του πρώην Αντιδημάρχου Μαρίνου Μουκάνη. Ενώ λίγες μέρες αργότερα άλλο ένα σπίτι τσιγγάνου στην Αυλίζα τυλίχτηκε στις φλόγες.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες, ωστόσο, είναι δύσκολο να μπει κανείς στα… εσωτερικά θέματα των τσιγγάνων που έχουν μάθει να τα επιλύουν με… ντουφεκιές.
Αλλοίμονο σε όποιον βρεθεί τυχαία στον δρόμο τους…
πηγή 
δειτε τα σχοόλια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια