Έγκριση Προϋπολογισμού Δήμου Φυλής, έτους 2011.


.
Άνω Λιόσια 01-06-2011
Αριθ.Πρωτ.: 24011
Π Ρ Ο Σ …………………………………...
Π   Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ Η  Σ  Η
 Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα Άνω Λιοσίων, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 8-6-2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, για να συζητήσουμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το πιο κάτω μοναδικό θέμα:
• Έγκριση Προϋπολογισμού Δήμου Φυλής, έτους 2011.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΑΠΑΝΕΣ
                                                                                                          ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΑ

(ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΛΛΗ – Δ.Σ. ΟΙΚΟΝ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ. ΛΙΟΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πρόσκληση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8-6-2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 π.μ.



.
Άνω Λιόσια 01-06-2011
Αριθ.Πρωτ.: 24009
Π Ρ Ο Σ …………………………………...
Π   Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ Η  Σ  Η
 Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα Άνω Λιοσίων, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 8-6-2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για να συζητήσουμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα:
1. Καθορισμός τελών καθαριότητας – φωτισμού για το έτος 2011. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΛΛΗ)
2. Καθορισμός τελών ύδρευσης για το έτος 2011. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΛΛΗ)
3. Καθορισμός τελών ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το έτος 2011. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΛΛΗ)
4. Καθορισμός τελών χρήσεως πεζοδρομίου για το έτος 2011. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΛΛΗ)
5. Καθορισμός τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης εστιατορίων και συναφών καταστημάτων για το έτος 2011. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΛΛΗ)
6. Καθορισμός ανταποδοτικού τέλους σύμφωνα με την παρ. 14 του αρ. 25 του Ν. 1828/89, (ΟΔΔΥ – ΕΘΕΛ) για το έτος 2011. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΛΛΗ)
7. Καθορισμός συντελεστή Τ.Α.Π. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΛΛΗ)
8. Ορθή επανάληψη της απόφασης για την Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)
9. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες του Δήμου, ύστερα από την με αρ.πρωτ. 22755/12-5-2011 εγκριτική απόφαση της Επιτροπής με αρ. 33/2006 ΠΥΣ.(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΑΒΡΑΜΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)
10. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2 μήνες), για κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΑΒΡΑΜΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)
11. Έγκριση τροποποίησης – μετεξέλιξης του Δικτύου πόλεων Δήμων «Εύξεινη Πόλη – Δίκτυο Τοπικών Αυτοδιοικήσεων για την Κοινωνική, Πολιτιστική, Τουριστική, Περιβαλλοντική και Αγροτική Ανάπτυξη» και με διακριτικό τίτλο «Ευξεινη Πόλη» σε Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας (Ε.Ο.Ε.Σ.) υπό την επωνυμία «Δίκτυο Ευρωπαϊκών Πόλεων για βιώσιμη ανάπτυξη» με διακριτικό τίτλο «EGTC SolidarCity NETWORK» και ορισμός εκπροσώπων. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
12. Διαπιστωτική πράξη καθορισμού διοικητικών ορίων του νέου Καλλικρατικού Δήμου Φυλής. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ: ΤΡΙΤΗ Η ΤΕΤΑΡΤΗ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. καλημερα σε ολους εγω ηθελα να ρωτησω εαν οι παιδηκες χαρες πρεπη να κλειδωνουν και εαν πρεπη να εχουν φυλακες .γιατι τωρα στην περιοχη μας εχουμαι μονο μια τετοια πλατια ενο ολες οι αλλες ειναι στο ελεος του καθε ενα. πχ η πλατια στη δροσουπολη περιφραγμενη αλλα χωρις φυλακα ΓΙΑΤΙ? Στο κολυμβητιριο φυλακες 4 το αριθμο παρακαλο καιεχει και αναψηκτιριο που το εχει ιδιοτης και εχει βαλη και δικα του παιχνηδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή