ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 5ο ΜΕΡΟΣ


Έρχεται το θέμα της οδοποιίας του Πανοράματος στη Δημοτική Κοινότητα Άνω Λιοσίων

Την Παρασκευή 6/5/2011 ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων Δημήτρης Ανυφαντάκης κατέθεσε υπόψιν της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων, ώστε να συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη του επόμενου συμβουλίου της κοινότητας, το παρακάτω έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 17031/6-5-2011, σχετικά με τα απολύτως αναγκαία έργα αποκατάστασης της οδοποιίας στην πολεοδομική ενότητα Πανοράματος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων του νέου Δήμου Φυλής.

Ακολουθεί το ακριβές έγγραφο:

αριθμ. πρωτ: 17031/6-5-2011


Άνω Λιόσια 06/05/2011
Προς την Πρόεδρο του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Άνω
Λιοσίων κα. Καλανίδου Αργυρή –
Συμέλα


Θέμα: "Αποκατάσταση έργων οδοποιίας πολεοδομικής ενότητας Πανοράματος της
Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής."


Με βάση την παράγραφο 2 του άρθρου 83, υποπαράγραφοι γ), δ) και στ) του Νόμου 3852/2010, αιτούμαι την ένταξη ως θέμα ημερήσιας διάταξης στην προσεχή συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων το έργο: «Κατασκευή οδικού δικτύου πολεοδομικής ενότητας Πανοράματος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων του νέου Δήμου Φυλής (αριθμ. μελέτ. 47/07).
Το συγκεκριμένο έργο που εντάσσεται ως συνεχιζόμενο στο νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Φυλής έχει σταματήσει εδώ και μερικούς μήνες, δυσχεραίνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων, προκαλώντας ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα λόγω πλημμυρών και ακαταλληλότητας του προς επισκευή οδοστρώματος.
Θεωρώ απαραίτητη τη γνωμοδότηση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας και την διατύπωση προτάσεων, όπως προβλέπει το σκέλος του νόμου 3852/2010 περί των αρμοδιοτήτων των Δημοτικών Κοινοτήτων, ώστε το θέμα να προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής.
Τέλος, αιτούμαι την ενημέρωση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, σχετικά με την πρόοδο του συγκεκριμένου έργου, τις αιτίες καθυστέρησης και την προοπτική υλοποίησής του εντός συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων.

Για την Ενότητα Πολιτών
Δημήτριος Α. Ανυφαντάκης
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων
………………………………………….

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια